Select Page

Naj prvi današnji večerni blog namenim njim. Ali vam. Kakor koli boste obrnili. Kjerkoli že boste. Rada vas imam. Veste, da ste se mi prikupili leta nazaj in ostali v mojem srcu. Dragi odbojkarji mariborskega Merkurja, nič ne more spremeniti dejstva, da vas imam rada, da rada prihajam na vaše tekme in da zelo rada podpiram to mariborsko odbojko.

Genija.

Zavedam se, da čeprav nikoli nisem bila športnica, da nikoli nisem ničesar resno trenirala in da hodim po svoji poteh šele dobre tri leta in pol, da vsak šport zahteva velikega človeka.

Bračko, si to ti? :O

Ko se vsako jutro vstanem da naredim svojih 15 tisoč korakov in svoje tri hribčke, mi je jasno, da je za tem prvič, veliko energije, volje in želje.

Žog naj nikoli ne zmanjka.

Nisem pričakovala, da boste proti Calcitu naredili neverjetne čudeže, ker ste že sami en velik čudež. Borili ste se proti velikanu in se do konca proti njemu tudi razdali. Za vami je naporna sezona in predvsem premalo vsega, kar nujno potrebujete.

Ekipa pred začetkom.

Za to poklon za včerajšnjo večerno tekmo, kjer ste dali vse od sebe, se borili do konca in pokazali krasno odbojko. V slovenskem prostoru je veliko kvalitetnih igralcev, ki bi si zaslužili več televizijskih prenosov, saj vendarle liga nosi ime po televizijski hiši, vendar je to še eden od čudežev, ki jih pričakujemo.

Pozdrav nasprotniku.

Zato dragi fantje, pogumno naprej. Pogumno v nove zmage, želje, korake, skoke, podaje in vse kar sem kot laik pozabila.

Gregor na servisu.

Nisem poznavalec odbojke do take mere, da bi lahko o njej na dolgo in široko pametovala. Vem pa eno. Da sem srčen, iskren in pošten navijač. Da bom klub, ki mi je pri srcu podpirala v vsem kar sem.

Njemu gre dobro, meni pa tudi ne tak slabo.

Zato vam ploskam, se zahvaljujem in se veselim vsega, kar prihaja. Na vrhu vaše barke je izjemen trener. Učite se od najboljšega. Takšnega darila ne prinese nobeden od treh mož. in če kaj vem je to, da že na daleč prepoznam genija. Uživajte v sadovih takšnega znanja.

Ob koncu.

S ponosom se zahvaljujem za krasen večer, srečna, da sem videla toliko krasnih prijateljev odbojke in da nismo prišli tak hitro domov, ker je bilo prijetno v vaši družbi.

Pozdrav navijačem.

In ja, dragi naši, se vidimo.
Z nasmehom.

Končni rezultat.

Tista, ki pride, da ostane.
MalaMo