Select Page

Gorica je nazaj. V prvi ligi. Vesela sem. In vesela sem, da smo se znova srečali. Na res prijetnem srečanju, krasnem navijanju, medsebojnem spoštovanju. Na tekmi, ki je delovala tako prijateljsko, še transparent je povedal vse. Viole znajo.

Tribuna pred začetkom srečanja.

Kot moj NK Maribor pred tekmo, ko so fantje prihajali na igrišče. Šalca je začel govoriti. Meni pa cmok v grlu. Komaj sem dojela besede. Gesta, ki je tako izjemna.

Naši golmani.

Za borce požarnih območij. Za vse junake, ki v naši državi rešujejo življenja, ko ogenj neusmiljeno melje vse pred seboj. Za tiste, ki ste pustili družine, ker ljubite svoj poklic. Ker ste gasilci s srcem in dušo.

Mojca z drugega konca.

Ne poznam gasilca, ki ne bi izjemno srčno in predano opravljal svojega dela. Zato poklon od mene in hvala dragi klub, za to gesto polno solz in hkrati novega upanja.

Podstavek.

Hvala, ker nikoli ne pozabite na sočloveka in hvala, ker vam je mar. Vaša izjemnost je neverjetna in tako nesebična.

Menno na ogrevanju.

Vsem gasilcem pa HVALA in radi vas imamo. Želim vam, da boste čim prej spet v objemih svojih družin in da bodo vsi, ki trpijo te dni, čim prej pomirjeni in da bo ogenj ustavil svoj neusmiljen pohod.

Sven na ogrevanju.

Medtem ko vuni piha in se dela nevihta, nedelja je že, krepko čez polnoč, ko ploskam vijol’čnim fantom za zmago. Naši prijatelji iz Gorice so igrali zelo fer in korektno tekmo, z golom Etija celo vodili, potem pa smo tekmo obrnili. Roko, Nino in Ivan so zadeli za preobrat, en gol je še padel v našo mrežo, nekaj minut smo trepetali.

Nemanja.

Vmes pa se je zgodilo kar se ne bi smelo zgodit. Aleks je prišel v igro in še preden bi lahko karkoli naredil na igrišču, se je zgodilo poškodba in stadion je zapuščal z berglami.

In Max.

Mikijeva poškodba od srede ni videti ok in tudi njega čaka okrevanje, ki zaenkrat še nima roka trajanja, vseeno pa bom vsak dan prosila, da se bo to skrajšalo in da bomo skupaj slavili še veliko tekem.

Prihod na igrišče.

In ko se je tekma končala, bliskanje pa ni pojenjalo, smo vztrajale na severu, ko smo pozdravile nogometaše, ko sem lahko s ponosom znova dala roko Etiju in končno spoznala fanta, ki sem ga občudovala, ko je igral še v mlajših selekcijah.

Vmes pa gesta, ki te trofi.

Pred res mnogimi leti me je prijateljica peljala na tekmo svojega brata in nasprotnik, NK Maribor, je imel v svojih vrstah krasnega fanta, ki je bil izvrsten igralec.

Skupinsko fotografiranje.

Zdaj lahko o tem pišem, ker sem mu vse to, zdaj že včeraj, povedala. Izstopal je s svojim znanjem in neizmerno energijo.

Dva Velika. Z meni ljubo sedmico.

Ko sem prišla domov, sem fanta šla Googlat. In ime mu je bilo Sven. In ime mu je Sven. Krasen fant.

Napis pove vse.

Čeprav sem ga fotografirala že ko je prišel na tiskovne v Domžalah, čeprav sem ga takoj opazila v množici, ko je prišel k nam, sem ga včeraj končno osebno spoznala.

Roko po golu.

Vem, da sem kot zmeraj, preveč govorila, ampak zdelo se mi je, da mu moram povedat kak super fant je in kako sem prepričana, da bo pred njim še dolga in lepa kariera.

Po Ninotovem golu.

Če kaj, rada povem dobrim in izjemnim ljudem, da so izjemni. Sem navijačica res najbolj izjemnega kluba na svetu. Obožujem to ekipo in res rada govorim o njej, z njo in jo spoštujem z vseh možnih vidikov.

Naša obramba.

Hvaležna stopam na vse tekme, ploskam igralcem in maham prijateljem. Hodim po različnih kotih tribune in se vsakič znova zaljubim v ta stadion, ta ambient, v to energijo in v to zgodbo.

Po Ivanovem golu.

Res je bila lepa in krasna tekma. Lepo je, ker lahko ljudem povem kako izjemni so in predvsem sem ponosna, da imamo tako krasne fante, ki znova in znova dokazujejo, zakaj je tak lepo, da so z nami.

Zlati Aleks.

Hvala prijatelji, hvala ekipa. Hvala Goričani in hvala Jugi. Ker si car. Ti veš zakaj.

Končni rezultat.

In mirno noč vsem gasilcem. In vsem, ki trpite in potrebujete prijatelja. Niste sami in veste, kje sem.

Kapetan Rok.

Vsem želim lepe in prelepe nove krasne zgodbe, bojevnikom pa nepozabno in predvsem najlepšo zgodbo torek v Moldaviji.

Izkušnje in mladost.

Z vami bomo.

Ženski wc.

Z ljubeznijo.

Meni vedno ljubi Eti.

Ona, preko ceste.

Mladost ima ime. Sven.

MalaMo. :*