Select Page

Pa jim je uspelo.
Suvereno, zanesljivo. Brez dvomov.

Prvič.
In to ne v tretjem polčasu, kot jim je to pogosto uspevalo.

Medijska ekipa je včeraj v Lukni premagala NK Maribor točno tako, kot si je zmeraj želela.

In to izjemno, veličastno in kot smo slišali po tekmi, pragmatično.

Po 25. minutah so vodili že 5:1, 7:3 pa so končali verjetno najbolj zanimivo njihovo medsebojno srečanje kaj sem jih kdaj videla.

Bilo je zabavno že pred začetkom, ko so se delile najlepše vrečke v mestu, po skupinskih fotografijah pa so medijci zadevo vzeli resno in ko je Žiga zadel, se je zabava šele dobro začela.

Videli smo edini penal na tekmi, ki ga je uspešno zadel pomočnik trenerja NK Maribora, ki je ves drugi polčas bil tudi golman.

A to je bil pravzaprav začetek vsega. Medijci so s svojim selektorjem tokrat pokazali več, na igrišču kazali trike, ki se jih ne bi sramovali prvoligaši, na koncu pa brez težav, s čudovitimi akcijami, medsebojnim sodelovanjem, energijo in voljo gladko dobili tekmo. Če jim je lani za las ušla ta zmaga, letos ob polčasu že ni bilo dvoma.

Čeprav sta poraz omilila dva gola, to vendarle ni bilo dovolj za to, da so šli v tretji polčas s vprašanjem, če čevapi bodo ali pa si jih morali pečt kar sami. ?

Ne smem pozabit spet na izjemnega Dejana v vratih, ki je še enkrat pokazal, da bi se s tem lahko ukvarjal tudi za kakšne cekinčke, saj je imel kar nekaj izjemnih potez, ki se jih ne bi sramovali niti veliki.

Zabavna, poučna, nič kaj resna in predvsem zelo prijateljska tekma je pokazala še enkrat znova, kako se organizira takšne tekme, ki so prijetne za uho in ušesa, za čudovito sprostitev v teh decembrskih dneh.

Res smo se do solz nasmejali, kar smo tudi pričakovali, saj so vsako leto te tekme posebne, edinstvene in zelo navdihujoče.

Vsem akterjem iskrene čestitke za borbo, prijateljstvo in zabavo.

Medijcem, ki so si nadeli imeli FC Prva Sila pa le še iskrene čestitke in upam da je zabava, z uspešnimi odgovori na vprašanja, trajala še dolgo v noč.

In ja, ne pozabite ugotoviti čigavi so Adidas copati (odgovor je v »kavi«) in zakaj je imel selektor zmagovalcev zeleni dres našega športnega direktorja.

Prav fajn je bilo. Se vidimo drugo leto.

Uživajte v decembrski pomladi. Hotela sem z e-jem napisat besedo pred pomladi, pa mi računalnik ne dovoli. Ne razume Štajersko. ?

Rada vas ima.

Navijačica.

MalaMo. :*