Select Page

Nova sezona je uradno odprta.


Fantje so uspešno izpeljali prvi trening v sezoni 2018/2019 in se po teh kratkih dneh počitka znova vrnili v svoj hram uspehov in trdega dela.


Na prvem treningu smo jih pogrešali kar nekaj. Eni so bolni, eni poškodovani, en ima smrt v družini, so pa tudi tisti, ki so si zaslužili dodatne počitnice zaradi reprezentančnih obveznosti.


V okrnjeni zasedbi in z novim golman Kenanom, ki je že pred deseto skupaj s trenerjem dajal izjave medijem, ki jih je iz leta v leta več, se je tako začela nova sezona, polna izzivov, seveda velikih pričakovanj, kot se od take vrhunske ekipe pričakuje, ter z izjemnim startom.


Fantje so že na prvem treningu pokazali veliko volje, trdega dela in v tej vročini, kjer je bil tudi meni vroče, so sprejeli vsa navodila trenerjev in zakorakali v nove zgodbe, ki jih nikoli ne bomo pozabili.


Še enkrat znova so pokazali kako dobro se razumejo, sodelujejo in kako so željni novih zmag in predvsem lovorik, ki se bodo v novi sezoni zagotovo zgodile.


V delovnem in izjemno kolegialnem treningu so pokazali vso mero spoštovanja eden do drugega, do trenerjev in vsem, ki jim pomagajo, da so vsak dan boljši in boljši.


Po treningu so si nekateri seveda znova vzeli par minutk samo za nas, kar izjemno cenimo.


Moja zbirka kartic pa je še enkrat znova postala plemenitejša za kartice, ki sploh nisem vedela, da jih je še moč dobiti. Zato iz srca hvala.


V družbi čudovitih prijateljev, ki nas je bilo danes malo, je čas hitro minil. Vmes smo še kakšno rekli z BK TV, potem pa sem z Nikom šla še v Vijol’čno bajto, kjer je pridno že podaljšal svojo letno ljubezen in si priskrbel da ima pokrito novo sezono.


Tudi jaz sem pred dnevi že obiskala bajto, zato tudi vam predlagam, da se oglasite in si priskrbite letne vstopnice, saj so neprecenljive vrednosti in imate celo leto mir z iskanjem sedežev na tribuni in še pred nakupno pravico za vse evropske tekme. Kje je še pokal in prijateljske tekme.


Tako, pa smo spoznali novega golmana, mu izrekli dobrodošlico in se razveselili vseh, ki ste v novo sezono stopili skupaj z nami.


Dobrodošli doma in veseli smo, ker ste spet z nami.


Vsem, ki vas mučijo zdravstvene težave pa čim prej spet na igrišče, ker vas potrebujemo v tej novi sezoni,  ki bo zagotovo še ena v nizu zahtevnih.


Sveta trava je v nastajanju in nedvomno se pripravlja teren za nepozabne zgodbe vijol’čnih dni.


Čudovito sezono vsem skupaj. Uživajte v Domu prvakov in ne pozabite še na Vijol’čno kri za vse ljudi, saj se 5.9.2018 srečamo pod vzhodno tribuno stadiona Ljudski vrt med 8.00 in 14.00.


Imejte se radi in ne pozabite paziti eden na drugega.


Preprosto ste neprecenljivi.


Nova sezona, se veselimo!


Rada vas ima.


MalaMo. :*