Select Page

Remi minuli večer v Domu prvakov je verjetno eden tistih, ko se sprašujemo in nimamo odgovorov. Lahko bi zgubili. Lahko bi. Lahko bi imeli kako slabo minuto. Pa nismo imeli. Lahko bi jim jih par stisnili. Pa se je žoga odbijala kot ping pong žogica.
Ni bil večer presežkov. Ni bil večer, ko bi pisali hvale in ploskali kot nori.


Je bilo pa fajn. Druženje. Ljudje na tribuni so bili po dolgem času manj kritični in predvsem je bil to večer, ki ga bomo, če se le da, čim prej pozabili.


Vesela sem, ker imate vsi karte za Ligo prvakov. Medtem ko sva se potepala po Španiji sva veliko zamudila. Ne samo dolge kolone in rekorderje v čakanju, ampak tudi pokalno tekmo v Sežani. Vseeno sem spremljala kolikor sem le lahko in na ladjici bila izredno vesela nadaljnje zgodbe tudi v pokalu. Pričakovano in seveda zasluženo. Bravo ekipa.


Tekma s prijatelji iz Celja je bila vse prej kot dramatična. Smo pa lahko videli par filmskih vložkov, predvsem ko sem se vprašala, če se vračam v stare dobre čase črno belih filmov in igralci pač pozabijo, kar bi morali pozabit.


Vredno je mogoče omenit tudi, da tekme nismo končali z enajstimi igralci. Ne, ker bi fasali kak karton. Očitno se je Dare poškodoval po zelo kratkem času na igrišču in se nanj ni več vrnil. Menjav pa tudi žal več nismo imeli. Aja, pa ima številko 12. Če ga boste morda, kot jaz, čisto po pomoti menjavali z Martinom.


Ta blog bo res kratek, ker nimam kaj pametnega za povedat.


Hvala klapa, tudi za tretji polčas pri ograji. Vedno se toliko nasmejem.
Pa Burger Maister…dobro je bilo. Totim mojim kilam to nič ni všeč.


Ne pozabit, da je pomembno kar je spredaj na dresu, ne to kar je zadaj.


Mogoče še to, da sem ženska, ki je v zadnjem letu ogromno odpustila, pozabila pa zagotovo ne. Ne izzivat moje prijaznosti.
Preden končam pa še enkrat, devet dni kasneje….je že skoraj deset. Hvala vsem, ki ste nam pomagali pri krvodajalski akciji in vsem, ki ste se je udeležili in govorili o njej. Čudoviti ste in hvala.


Začenja se Liga prvakov. Bodite z nami. In navijajte na nas. To je nekaj, kar naj bo v ponos celi Sloveniji.
Rada vas ima.


Popočitniška.


MalaMo. :*