Select Page

Po dolgem času smo se na tekmi znova dobili v soboto. Pri »ni predaje« smo počvekali in se odpravili na tekmo, ki je imela dva zelo različna dela.
Zaspani del, kjer nismo vedeli kaj bo in kako se bo končalo.
Rdeči karton nasprotnika.
image3blog3
In pol. Pol je postalo zabavno.
Lahko bi jih pustili na dvomestni številki.
Pa je ostalo na 4. Sunny dvakrat, Milivoje in Marko so zapečatili usodo nasprotnikov minulega večera.
Celo gospoda za menoj sta naenkrat postala tišja, Dare in Aleks pa tudi ni bil več ista oseba (ja, tudi takšne srečate na tribuni).

image4blog4
O tekmi sem rekla da bom tokrat malo govorila.
Imeli smo kaj videt, bilo je zabavno in samo vprašanje časa je bilo kako bi se vse skupaj še lahko končalo, če bi v mrežo dejansko šlo vse.

image5blog5
Po tekmi je Tadej domov odhitel po stolček. In zlat flumaster.
Rok je začel humanitarno akcijo za deklico Lano, ki nujno potrebuje operacijo stopal. Operacija uf in sploh predraga in si je starši žal ne morejo privoščit.

image6blog6
In ko sem to prebrala in videla da se številni pridružujejo tej akciji, sem kot organizatorka krvodajalske akcije »Vijol’čna kri za vse ljudi,« podarila unikaten, edinstven stolček, ki so ga prejeli krvodajalci minuli ponedeljek. Izdelanih je izključno 200 stolčkov in podobnih zagotovo ne bo več. In ker nisem mogla podarit samo stolčka, sem podpise skupaj z Nušo zbirala osebno po tekmi, ki je za nami. Vsi igralci, ki so prišli mimo so se odzvali in se na stolček podpisali z veliko mere ljubezni, veliko lepih besed je bilo izrečenih, številne lepe misli in želje za deklico in predvsem, da bomo skupaj naredili veliko stvar. Stolček sem več kot uro po tekmi predala Roku, pri katerem lahko stolček tudi licitirate. Licitacija poteka na facebook strani Roka osebno (Rok Černic).

image7blog7
Lahko vam zaupam da se je nanj prvi podpisal moj zlati Dejan Mezga, kot zadnji, ki smo ga ujeli krepko po 23h je bil Blaž Vrhovec. Žal nismo ujeli vseh, a po moji skromni oceni je na stolu podpisanih vsaj 17 nogometašev.

image8blog8
Iskrena hvala vsem, ki ste slišali moj glas, mojo prošnjo, poslušali zgodbo, se podpisali in hvala, ker vam je tako zelo mar. Hvala dragi nogometaši, ker ste in ker ste ta stol naredili resnično čudovit in predvsem zelo poseben in neprecenljiv.
Vljudno prosim vse moje prijatelje, moje prijatelje iz novinarskih vrst, vse moje neznance, tudi moje hejterje in vse tiste, ki ste zamudili akcijo, pa ste želeli morda darovati kri, pa vam to ni uspelo, prosim, da delite ta blog, to mojo prošnjo. Stolček je na licitaciji in želim si, da bi se zbralo ogromno denarja. Ne samo s stolčkom, ampak tudi z vsemi ostalimi neprecenljivimi dresi in vsem, kar prihaja na Rokov naslov. Prosim, pišite fantu, če imate karkoli, da bi lahko pomagali. Mogoče samo kakšen evro, da nakažete za deklico, ki potrebuje varne in srečne korake.

image9blog9
Kot je rekla moja prijateljica Maja, ki je podarila svoj neprecenljiv Rulotov dres za licitacijo, da podarja dres, ker ima zdrave otroke in dres podarja za lepši nov dan tej čudoviti deklici.

image10blog10
In zato dragi moji, zmagali smo minuli večer. Za nove tri, za lepšo pot na sredino tekmo, za veselje na tribunah, za tišino vseh, ki nam ne privoščijo.
In zmagali smo. Ker zmoremo. In počasi bo vse dobro.

image2blog2
Tudi za Lano. Drži se deklina, dokler smo živi ti nikoli ne boš sam!
In ne pozabite: stolček kot ga ne bo več! Naj pride do nekoga, ki ga bo tako ponosno imel, kot sem ga jaz podarila, opremila s podpisi in ga z velikim ponosom oddala Roku.
Vsak lahko pomaga.

image1blog1
Naj moj blog postane del mozaika in še ene srečne zgodbe.
Rada vas ima.
MalaMo. :*