Select Page

Stadion Matija Gubca ni težko najt v Krškem. In če ne veš da si na pravem mestu, vidiš najlepši kombi, sparkiraš, spiješ kakav in pogledaš na uro…še več kot tri ure do tekme…

vabilo na tekmo.

Matej je vožnjo znova opravil z odliko, prispeli smo hitro in brez težav, se malo sprehodili okoli, pogledali vsak svoj del in sparkirali svoje delčke telesa na mesta kjer spadamo.
Verjeli ali ne, stol sem si izbrala že več kot uro in pol pred tekmo.
Sploh ni slabo bit pred tekmo tako zgodaj.

stadion

Prehitiš varnostnike, nogometaše, vso vodstvo.
Le kamermani in tv postaja so bili družba eden drugemu vsak na svojem koncu.
Hitro je minil čas od trenutka, ko so mi fantje mahali s prtljago pa vse do srečanja na Tepanjah.
Hitro po tem ko so si fantje ogledali zelenico se je tribuna počasi začela polnit, prišla je moja zlata Kaja in ljudje so praktično napolnili tribuno.

tribuna

Si delili balončke, bili dobre volje in dejansko navijali celo tekmo.
Šest let gostovanj, pa kaj tako srečnega in vesela še nisem videla.
A vedite, čeprav so res zvesti navijači in res navijajo pa derejo se kot da niso čisto ok, imajo tudi svojo grdo plat.

rezervisti

Imeli so rahle rasistične izpade, majhen fantek pa je Mariboru privoščil vse prej kot kaj lepega. Ko sem mu hotela prijazno pojasnit da naj pazi, ker se lahko vse kaj hitro obrne, se tudi je.
Krški igralci, ki so bili videt, kot da so še včeraj igrali mladinsko ligo, so nam dali ledeni šok že v 6. minuti.
Fantje so se pobirali, nabirali šanse, a kaj ko je Petar tudi dobil karton tak hitro, da se še oni rumeni karton ni zagrel v oblačilih glavnega sodnika. Če je karton dejansko bil, presodite sami, jaz pa vztrajam pri svojem, da to za karton ni bilo.

ogrevanje.

Ko je Marko izenačil je tribuna utihnila.
Sovražnost se je nadaljevala, vendar na srečo se je vse obračalo na našo stran.
Že tri ure pred tekmo sem napovedala 1:4, a na koncu sva si bili s sosedo enotni da podpiševa 1:2.
Kak dolgo sem prosila da da Dare gol in si podari nekaj krasnega za rojstni dan. In se je zgodilo. Končno še njegov gol in v zadnjih izdihljajih tekme še 1:3 s strani Gregorja.

balonček za spomin.

Težka tekma, da ti nič ni bilo jasno, garanja toliko. Nasprotniki bi lahko ustanovili gledališko skupino, ker so se uspešno metali v eno. Kaj so ustvarjali, kak jim vse ratalo past za vse prekrške, pa so odnesli domov.
Sodniška trojka je delovala tako slabo, da nisi vedo al jim je bilo od ovinkov slabo al pa so preprosto padli pod nekim pritiskom. A ob zmagi smo ugotovili, da tudi oni niso več pomembni. Nič niso mogli naredit, da preprečijo zmago prvakov, ki počasi drvijo nazaj. Počasi, vztrajno, zelo zahtevno, a uspešno s toliko sladkosti.

balončki by Kaja

Po tekmi sem srečala le redke nogometaše, a nas je pot združila na Tepanjah, kjer smo poklepetali, se objeli in si povedali kaj lepega.
S krasno tolmiško ekipo je bilo znova zelo zabavno, minilo je predvsem tako hitro in to je čas, ki nikoli ne gre v pozabo. Res je fajn in vem da se kmalu znova vidimo.
A preden končam ta blog, bi rada napisala še dve stvari, ki sem jih želela napisat že na začetku, a jih hranim na konec.

začetek.

Moji blogi so resnični, v njih ni niti ene laži, ničesar ne skrivam in predvsem se nikogar ne bojim po tem, ko jih napišem. Rada bi poudarila, da jih eni nikoli ne bodo razumeli, ker ga ne berejo s srcem in razumevanjem. Ne bodo ga razumeli, ker berejo kar mislijo da berejo in ne to kar piše. Problem nekaterih je, da v blogih berejo o sebi in menijo, da jim delam krivico, pa je to daleč od resnice. Blogi niso namenjeni ljudem, ki v sebi vidijo zakompleksane nesrečneže, ki jim v življenju nič ni uspelo pa v blogih iščejo napake, da si napolnijo dušo. Blog je dober, ker ima napake. Ko jih več ne bo imel, ne bo več moj blog.

malo živega zidu.

Rada bi poudarila, da bi vsem, ki mi želite škodovati, mi groziti preko sporočil, sporočam, da mi vaša mnenja niso pomembna, ker če mi ne znate povedati kaj osebno ali objektivno ali iz srca, potem v mojem življenju ne obstajate in vas vljudno prosim, da če mi ne znate delat dobro, mi tudi škodujte ne, ker tudi jaz vam ne. Če pa menite da vam, pa imate pri sebi problem. Jaz zagotovo nisem vaš problem.
Druga stvar je lepša stran teh vrstic.

let’s play

Bloge pišem zelo srčno in zelo z dušo, tako čustveno in včasih preveč iskreno.
A danes, danes po tekmi mi je ena gospa pokazala s svojimi besedami in dejanji, da je prav tako. Prav ta gospa mi je pokazala, da delam prav in da sem naredila nekaj, kar jo je osrečilo, ker sem napisala tako kot čutim, se počutim in ker me je začutila, je razumela moje besede in jih vzela za svoje. V mojem blogu je čutila mojo vijolčno ljubezen in cenila kaj sem napisala.

panorama by Kaja

V vseh teh letih se je zvrstilo veliko takih čudovitih vijolčnih prijateljev. Rada bi vam povedala kako posebni ste za mene, kako krasni ste, kako veliko mi pomenijo vaše besede, kako ganejo me vaša dejanja, kako dobri ljudje ste, kako veliko srce imate in kako napolnjujete moje srce z dobroto in ljubeznijo. Kako delate v tem svetu razliko in kako sem srečna, da ste del mojega življenja, kako posebni ste.
V minulem večeru se je zvrstilo toliko neverjetnih ljudi, a dve posebni ženski sta mi pokazali, da smo vsaka v svoji vlogi…neverjetne in posebne in gradimo ta svet v boljši, srečnejši jutri.
In samo lepše nam še bo.

po tretjem golu.

In tega, tega, tegaaaaaaaaa, dragi moji vijolčni prijatelji, nam vzet ne more nihče.
Presrečna, ker vas imam.
Hvala, ker me sprejemate z vsem srcem in vso dušo. Hvala vsem, ki prebirate te vrstice in jočete in se smejete z menoj. Hvala vsem, ki me pozdravljate na ulici, pa vas sploh ne poznam, hvala vsem, ki verjamete v moje nore ideje in čeprav je od vijol’čne krvi že nekaj tednov…vem, da vsi čakate na nov datum…tudi jaz čakam…da bo potrjen. Obljubim, takoj ko bo, ga boste izvedeli tudi vi. Ker vem, da se veselite nove akcije kot se jaz in ste del te krasne zgodbe o nesebični pomoči, neverjetni energiji in navijaški ljubezni, kjer smo dejansko…vsi eno in se ne delimo na takšne in drugačne.

končni rezultat?

Skupaj zbrani…da bomo zmagali kot lani. 🙂
Hvala mojemu zlatemu šoferju in obema neverjetnima sopotnikoma. Vsi trije ste vsak v svojem delu tako neverjetni in v ponos ste vsem ljudem. Krasni ste in ostanite takšni še naprej. V ponos mi je da vas poznam.
Se vidimo zelo kmalu.

pozdrav navijačem.

Komaj čakam, da vas objamem in stisnem k sebi.
Rada vas ima.
MalaMo. :*