Select Page

Odbojkarji so včeraj zvečer v res siromašno prazni dvorani Tabor najboljše pustili za konec. Dobro uro odbojke. Gladko dobljena prva dva niza in malo »za živce« tretjega in že je sledil aplavz, konec in dvorana se je že pripravljala za sobotni glasbeni spektakel.

Pozdrav nasprotniku.

Zdelo se je, da so prišli fantje napaljeni za zadnjo domačo tekmo v letu 2023 in se temu primerno tudi pripravili. Fantje so oba niza začeli tako dobro, kot tretjega niza niso.

OK Merkur Maribor.

Ko smo že seštevali in odštevali, pa so fantje stisnili v peto in suvereno končali še tretjega.
Novomeška Krka, ki zagotovo ima prihodnost slovenske odbojke, se je borila res suvereno in nikoli ni obupala nad igro.

Utrinek Vijolice.

Vsi igralci so se borili kot levi in res mi je žal, da nihče ne dela »best of« teh tekem, da bi se videlo koliko dobrega je na teh tekmah, ki se imenuje po športnem programu, ki komaj kdaj prenaša tekmo. Če to ni najboljša reklama, pa tudi ne vem kaj je.

Največja navijačica OK Merkur Maribora.

A naj bo zadnji letošnji blog o Odbojkarskem klubu Merkur Maribor še eno upanje.

Po prvem nizu.

Da bo novo leto še boljše. Da bo novo leto še bolj prodorno. Da bo novo leto še bolj polno upanja. Da bo novo leto še bolj zagnano. In predvsem, da bo novo leto vseeno drugačno, da bo boljše.

Grega na servisu. Kakšna obrazna poteza.

Ko se vrne izgubljeno in se nauči nepoznavanja.

Ob koncu.

Bil je večer in bilo je lepo. Hvala vsem, ki ste ploskali. In hvala igralci, ker kažete to neizmerno mladost v vseh svojih oblikah.

Nepopisno veselje.

V tej ligi ste daleč največje sonce in prav je, da sijete v največjem sijaju. In če kaj, je prav, da se od vas učijo najboljši. In če kaj, si zaslužite največ. Ker ekipa ima vse, a včasih vse pač ni dovolj.

Pozdrav igralcem iz Novega Mesta.

V svetu, kjer se svet preveč vrti v tem kdo da več…

Pozdrav.

Naj bo leto 2024 za vas najlepše. In naj vas bo zmeraj tako polno. Vsepovsod. Naj bo vedno vaš krik sreče najglasnejši. Ker bo tudi zvok soda kmalu spet glasen, kot še nikoli.

Za nas.

Vsem ljubiteljem odbojke…pridite kaj v novem letu. Ne bo vam žal. Ti fantje bodo nekega dne zvezde svetovne odbojke. In na začetku svoje poti je prav, da dobijo najboljšo publiko na svetu. Zaslužijo si.

Pogovor s trenerjem.

Hvala, ker imamo privilegij, ki ga nima vsak. Naj traja.

Končni rezultat.

Ker če kaj vem, je praznina, ko nekdo gre, nepopisno velika.
Z nasmehom.

Legenda novinarstva, njegova zlata deklica in bodoča velika svetovna zvezda odbojke.

Ponosno ploskam krasni odbojkarski jeseni.
MalaMo. :*