Select Page

Ko smo se v takem nalivu, da ti nič ni bilo jasno okoli 12h podali izpred RTV centra nismo vedeli kaj nas čaka. V pričakovanju ali tekma bo ali ne, sem gledala na fb in čakala na kakršnokoli novico.

Tako se je začelo.

Kljub temu da nas je pralo celo pot, so kapljice pred Novim mestom prenehale.
Verjeli ali ne, na vipu sem bila že nekaj čez 14h. Del snemalne ekipe, mi pa čistilka.
Nekaj malega smo pojedli v Planet tušu, počvekali, pridni del je šel delat, jaz pa sem počakala Jana, ter Edito in njenega moža.

Nekaj čez 14h je bilo videt tako.

Ajmo na tribuno. Nisem še bila tam. Upam, da jih pošljejo v drugo ligo.
Ne zato, ker sem se navolila moje lepe rodne grude, v katero se bom vračala tudi ko ne bo fuzbala, ampak ker to danes je bila sramota vseh sramot.

par minut vipa. 🙂

Priznam, moj temperament, pa čustva, pa velika pripadnost klubu, pol pa poči.
Razumem, da nas žalijo, da so nesramni, da menijo da je sodnik totalno zanič (čeprav je današnjo tekmo g. Jug odsodil tak dobro, da ni za verjet), tudi nisem jezna če imajo neke svoje finte.

vabilo na tekmo. zmeraj krasno.

Pa dolenjščino dobro prenašam. Konec koncev so moji sorodniki od tam in tudi sama bi znala po par minutah hitro kaj zavlečt.

po špalirju.

Ampak, da sem enkrat za zmeraj jasna. Ne prenesem rasizma nad katerimkom igralcem na svetu, še posebej če je iz kluba na katerega navijam, ne prenesem, da se ga zmerja kot vse samo človeka ne in kot najbolj pomembno, ne prenesem, da nekdo želi igralcu, pa ne samo Maribora, kateremukoli na svetu, da se poškoduje na igrišču oz. da ga poškoduje igralec nasprotne ekipe.

začetek.

In gospod za menoj, ki je želel, da bi njihov igralec zlomil nogo našemu igralcu…saj razumem, da dela alkohol svoje…samo kak človek je to?

vijolčni dresi so najlepši!

Saj vem, da me zanese, ker imam rada te fante…samo kje so iz nogometne zveze…da se to kaznuje.
Mi dobimo kazen za ubi žabara pa ne vem kaj še vse, kdo pa dopušča to? Kdo dovoli da se gredo eni vsemogočne in vsevedne? Kdo dovoli, da nekdo v kakršnemkoli stanju dovoli, da se žali in norčuje iz kogarkoli?

Aleš.

Saj ti ne morejo bit vsi pri srcu…samo nihče med nami nima pravice jih imet za karkoli manj ali jih žalit tako kot so to danes počeli navijači Krke.
Spremljam fb strani 9 od 10 klubov v prvi ligi. Vabila na tekmo so bila prijazna in predvsem zelo pozitivna…potem pa doživim to.

Amir.

Plus tega srečanja je bil g. komentator in predvsem špalir, ki sem ga na koncu vendarle dočakala. G. komentator je našim nogometašem izrekel lepe besede, pa tudi mlade nogometaše so oblekli v drese obeh klubov in zadeva je bila videti izredno simpatična.

ena.

Čestitke tudi organizatorjem, da so kljub dvema poplavnima dnevoma, ko smo na poti videli vse živo, dočakali to tekmo. Resno smo se bali, da tekme po takih razmerah ne bo.
Čestitke za izvedbo in vztrajnost, ter pogum.

S sončkom Janom.

A največje čestitke…naši fantje, na igrišču, ob igrišču…kjerkoli ste že bili.
Santi in Mendy za nove tri, polčas že 0:2, gol so vendarle dali, tak da niso vsi obupali že predčasno.
Nekateri so se vstrašli malo dežeka, ki je vmes vsipal prav pošteno.

dva.

Marelo smo odpirali pa zapirali kot da smo plačani za to. 🙂
Drugače pa sem se v družbi krasnih treh počutila neverjetno.

izza odra. 🙂

Hvala vam za krasno druženje. Predvsem sem ponosna, da smo se končno našli. Seveda slike nismo naredili, ker pač nismo, ker smo pač pozabljivi, drugače pa smo uživali vsako sekundo kljub žaljivcem in nesramnežem za seboj.

Matko.

Hvala nogometašem za zanesljivo predstavo, vesela sem bila Matkota v vratih. Tekmo je oddelal z odliko.

tri.

Po tekmi sva z Janom počakala še nogometaše, vmes je prišel še Slavko, ki je pač…pač je pretiraval v vsem kar je pač počel, midva pa se vseeno imela krasno, saj sva pozdravila celotno ekipo, spregovorila par

Aleš.

krasnih besed in segla v roke neverjetnim fantom, nogometašem, ljudem z neverjetno energijo in ljubeznijo.
Jan je bil tak ponosen na dres, ki ga je dobil in dres, ki pač…eh, midva veva in to je pomembno.

Marcos.

In potem so se fantje poslovili, Jana je mama odpeljala, jaz pa do mojih treh sopotnikov…pa smo se počasi, z dežno sončno kuliso počasi vračali domov.

menjava očetov.

Hvala Matej, hvala Matej, hvala Matej…preberi to Matej še enih 300 krat. In še večkrat. Hvala, res, ker si tak dober človek in si mi polepšal to soboto s tem, da sem to tekmo v Novem mestu vendarle lahko videla. Hvala ti. Ne pozabim in bom večno hvaležna.

končni rezultat.

Bilo mi je v čast in veselje, izpod rdeče marele ali pa samo nekje pri ograji pri Tušu…nekje tu sem bila…in ponosna, da sem svojo 35 prvenstveno tekmo sezone videla v živo.

Pozdrav Violam.

MalaMo. :*
Lahko noč, moje vijol’čno mesto!

Zadnja dva.

p.s. Iskrene čestitke rokometašem, ki so v Lukni danes dobili prvo tekmo za tretje mesto!