Select Page

Veste kako se gleda prvenstvo?
Od prvega do zadnjega kroga.
36 krogov.
En naslov prvaka.

naš šal.

Dolga je pot.
25. krog smo preživeli v Domžalah, na oblačen dan, kjer nismo videli golov.
Smo pa videli kaj drugega.
Pa grem počasi.
Preden smo se Andrej, Urška, Barbara in Tamara odpravili na pot, je bilo pestro zimsko jutro pomladnega dne.

spet so prišli malo. 🙂

Jakov je zmagal, Petru je zmanjkala točka, Tini pa kar nekaj točk.
Dejstvo, kako pomembna je ena točka ve naš trenutno najbolj uspešen smučarski skakalec (ki btw ima tudi vijol’čni dres).
Zato preden popljuvate do konca današnjo tekmo, se spomnite na njo v zadnjem krogu te sezone.
Krvavo potrebna, iskreno zaslužena.
A vse ostalo…

razume kdo to?

…bogo.
Moram priznat, da sem si to zmago tako želela.
Iz kupov razlogov.
Eno je pravilo bivšega igralca. Ki je pogojeno tudi z drugim razlogom. Reklamo domačinov za tekmo, ki je bila tako…pa saj če ste jo videli, ne rabi mojega komentarja. V nasprotju vabila našega kluba na tekmo. Tako se dela, prijatelji! Tako se vabi na tekme! Dobro si poglejte prispevek v katerem govori Petar Stojanović in ne bo vam žal. Prispevek je enkraten.

začetek.

Ko smo okoli 15h prispeli na stadion, je bila rahla zmešnjava. Kdo kam pa kdaj kdo kam, pa koliko bo kdo plačal, pa koliko so kje karte in kje bo kdo sedel.
Ampak. Ker smo v Domžalah in so organizatorji neverjetno prijazni, ustrežljivi, razumevajoči in spoštovanja vredni, smo se vse zmenili na prijazen, prijateljski, dostojni način in se iskreno zahvaljujem čisto vsem za neverjetno prijaznost in pozitivno energijo.

malo se sončijo.

Ki je vladala na tribuni, kjer nas ni bilo tak malo, Viol pa tak puno, da sploh ne vem kje so vsi stali (vsaka čast!). Ekipa je fajn navijala, jaz sem pa optimistično verjela v to zmago, kot še nikoli poprej.
Postava, rezerve…sami naši vrhunski igralci.

kaj pa vrsta?

O pravilu bivšega še čisto na kratko. Če želiš v drugem klubu dokazat, da si boljši, kot si bil v prejšnjem, daj naredi si uslugo. Pa ne me zdaj narobe razumet. Jaz imam rada igralce, da gredo na boljše, ko gredo od nas. Poudarek je na boljše. To pomeni da v drugem klubu ne delajo iz sebe klovna, na igrišču pa žrtve. Iskreno sem vesela, da sodniki, ki že ob imenu, ko jih preberemo, ne vemo kaj bo, danes niso nasedali na rumene finte, čeprav so nam kar nekaj rumenih pokazali, kdo bi točno vedel za kaj.

samo ena je…

Sem pa navdušena, da niso padali na gledališke vložke nasprotnika, ki je bil na trenutke boljši kot nekateri igralci v našem mestnem gledališču.
Tekma ni bila kaj pretirano zanimiva. Drugi polčas za razred boljši od prvega. Par žog sem tak že v golu videla, vendar če ne gre, ne gre. Bo pa šlo doma čez par kol. Ne skrbi me sploh.
Zdaj je reprezentanca premor, fantje si bodo malo odpočili, eni ozdraveli, eni se dokazali na državni ravni (iskrene čestitke za to čast).

konec.

Me smo se nasmejale, upam da Andreja nismo preveč prestrašile in da se bo z nami še vračal na tekme.
Rada bi se zahvalila moji zlati ekipi danes v klijčiju. Za krofe, čaj, dobro voljo, pozitivno energijo, da so prenašali moje finte. Hvala za vijol’čno ljubezen in zato, da ste delili z mano ta prijazen nedeljski dan.
Seveda smo večer zaključili v Šišu in izjemoma v Rokaju (baza je bila žal zaprta).
Zdaj pa sem spet tukaj, da vam rečem…saj ni vse rezultat, pa jeza zaradi zgrešenih šans, pa besa nad nekimi fintami, ki se dogajajo.

slavljenec.

Na Trojanah pa taka gužva, kot da sploh ni avtoceste in kot da eni še nikoli niso videli krofa.
Pa punca po imenu Mojca spoznava par  novih stvari. Je trajalo leta, uspelo pa bo počasi.
In za dober, prijeten konec dneva…
Če ste včeraj prebrali blog, sem vam povedala na koncu še nekaj.

Rokaj.

Rojstni dan praznuje danes naš reprezentant, čudovit fant, oče ene krasne deklice, en tak poseben človek ob katerem padejo vsi stereotipi o tipičnem nogometašu. Ker on je v prvi vrsti Velik Človek! Ker je nekdo, ki ima čut za ljudi. Tako neverjetno pozitivno energijo. Tak krasen odnos do navijačev in nogometne igre. Je človek, ki se zmeraj ustavi, si vzame čas za ljudi. Nikoli mu ni nič težko in ko sem pred leti iskala možnost za operacijo oči, je bil tisti, ki mi je nesebično pomagal. Vsako leto dobi moj glas za bojevnika. Vem da ne bo zmagal, samo on je vseeno moj osebni zmagovalec zaradi vsega kar prinaša klubu za katerega igra. Ni tipični Gorenc. Ne špara z lepimi besedami in čudovitimi dejanji. Dragi Merti, še tukaj, še četrtič danes, iskreno in iz srca…v ponos nam je in vse najboljše za tvoj rojstni dan!
In za konec sem se spomnila še ene pesmi…
In ko nas več ne bo…
(nadaljujte in si pojte)
Čestitke vsem našim vrhunskim športnikom!
Eksektli!
Rada vas ima.
MalaMo. :*

vstopnica.