Select Page
…se zgodi današnji dan!
Prvi julij se končuje, dan, ko sem si tudi sama dala nekaj novih začetkov, nekaj novih ciljev in nekaj novih preprek, da mi bo lažje…
najboljši na svetu!
Že sem hotela nekaj čez 1h zjutraj spat, ko sem prebrala v športnem cajtngu, da je Zlatko Zahovič odstopo. Pa dobro, naslov nič ne pove. Neslana šala, kjer bo noter vse prej kot to, kar bi si mislili… Par minut kasneje je bilo tudi na fb objavljeno, da je odstopil. Iz svoje funkcije.
Mo gre na jug…kdo mi mislo…
Zjutraj smo trepetali…
Preden sem šla na razgovor je bilo noro. Nihče ni vedel nič. Ne kaj se dogaja ne kaj se bo zgodilo. Uradna izjava g.Cotarja…
Jaz pa na razgovor. Ko sem kasneje Anji pomagala pri njenih zgodovinskih zadevah, je bilo znano, da se ob 18.30 dobimo na južni ploščadi. Pa sem se pred tem že basala s sladoledom, zlata Tinkara je obiskala južno ploščad z atijem in mamico, počvekala se malo z novinarji, malo s prijatelji. Bilo nas je iz trenutka v trenutek več. Pozdravi, lepe misli…spet se družimo. Vsaki teden nekaj zraven. Še kakšen šok, še kakšna drugačna misel…še  kaj sploh  ne moremo verjeti.
Na ploščadi je nastajal transparent…
temu se reče…moja tribuna!
Ljudje so si bili enotni, da brez Zahoviča pač ne dalje…
Pa sem prišla. Tudi jaz prvič v življenju na JUG. Dame in gospodje…bila sem šokirana tudi jaz. Medtem ko so prijatelji z navdušenjem pozdravljali pivo, sem pa jaz fotoaparat.
Slikic ni dosti, je pa treba pohvalit vse…ki so prišli, navijali, napisali transparente…vse, ki se trudijo, matrajo in predvsem verjamejo.
v podporo…
Hvala klubu za pomoč in predvsem vsem tistim, ki jim je mar…in ni jih bilo malo danes…
Zvok juga je bil krasen, navijači smo spet držali skupaj.
Država gledaš? Slovenci, ste slišali tole? Vam je jasno, kako zmoremo v par urah zbobnat skupaj toliko ljudi…
Ne morem verjet…res ne morem verjet in zelo sem ponosna.
Najboljše prijatelje imam med navijači, kaj, še skrito simpatijo, pa vendar…vem, da je vsem tistim, ki ste z nami, lepo…
Meni je lepo, da sem del vas.
Še enkrat znova ste me ganili (to pa sem jaz in moja čustvena plat) in pokazali smo svetu, da bomo mi pa res vedno skupaj…v dobrem in slabem.
Pridružujem se vsem tistim, ki govorijo, da naj naš veliki šef ostane…
In če še niste…ta fb stran je samo v ta namen: Zlatko ostanikliknite in bodite del družine, ki ji ni vseeno…
Še bomo zmagovali, še bomo prvaki, še gremo na Malto, v Avstrijo na prijateljsko tekmo…skratka…vsepovsod bomo…in bodite z nami. 
Še vedno je en klub in ena je čast.
Zlati ste, vsi!
p.s. jutri ob 18h! Grajski trg! Bodimo tam! 
p.s.2 Začne se že ob 12h! (Cristian, hvala na opombi.)
Kapa dol prijatelji, ponos mesta smo!
Cmoka, rada vas ima. Mo. :*