Select Page
Kalvarija.

Mi smo Maribor, predzadnje dejanje tega nogometnega vijolčnega tedna je za nami.

brez njih ni NK Maribora.

Turnir, na katerem se je zbralo več kot 20 ekip je prinesel presenetljivega zmagovalca, drugouvrščeni pa je bil celo izžvižgan.

moja tribuna.

Turnir, ki ga je veliko igralcev vzelo več kot preresno, se je dogajal sicer v zelo prijaznem, prijateljskem vzdušju na igrišču in ob igrišču z umetno travo, z dobro hrano in pijačo, prijatelji iz cele države in predvsem z družbo, ki ji ni para.

zmagovalci.

Z Anjo in Matejo smo na tiramisu (ki ga je odlično pripravila Anja) povabile še našo slavljenko Kato in njenega lepotca, ter še Bojča, ker tak skrbi za naše gume.

tiramisu by Anja.

Da ne pozabim: Kata vse najlepše za 18+izkušnje! 🙂

Konjice.

Drugače pa vreme razen nekaj malega kapljic ni bilo tak fejst slabo kot zadnje dni, navijanje pa je bilo predvsem moč opazit pri Debelih avtih in njihovih dobrih prijateljih Izdajalcih.

Debeli avto. Moralni zmagovalci!

Zadrževala sem se predvsem pri igrišču številka tri, kjer sem imela tudi današnje glavne favorite…prijatelje iz Konjic, ki bi jim danes iz srca privoščila zmago. Ne, ker je Grega vrhunski igralec in dečko na mestu, ampak tudi za to, ker danes pa niso imeli sreče.

derbi turnirja…

Najprej so se jih grdo, zelo grdo, lotili Fantastični, pol pa še neki Betnavski gadi al kaj so pač bili. Nikoli jih videla, nikoli čula za njih…pač eni.

…ki se je končal nič kaj veselo…

Vseeno so se vse ekipe dostojno borile in zmagovale, na koncu pa smo vsi nekako upali na zmago rumenih, Tkalčič transport, ki jim čestitam, da so premagali največje “krompirje” med ekipami.
Iskreno je treba povedat, da so eni ta turnir vzeli tako fejst preresno, da je bilo vse skup že žalostno.
Pretepi na igrišču, psovk ni sfalilo…e pa dobro no.

tu je šele vrelo… 😀

Zato posebne pohvale Niku, Romanu, Denisu in ostalim, ob katerim smo se tak fejst nasmejali, uživali, navijali, ploskali…zaradi umetniškega vtisa ste si zaslužili finale. Kaj finale? Večno slavo. Bili ste vrhunski!
Hvala mami Kati in ateju Igorju, da sta malega princa zraven pripeljala in mu pokazala ta čudovit navijaški svet, hvala Christianu za papico (vrhunsko. Če se kdaj ženim, boš kuhar na moji poroki.), vsem tistim, ki se vztrajno obračate vstran, kot da vam ni mar in predvsem hvala tistim, ki me tako dostikrat spravljate v smeh. Aja, pa še enemu fantku z rdečimi lički, ker je faca. Res, prava faca. 🙂

Sladkorčka dneva.

Krasno smo se spet družili, papcali, smejali, marelkali, tu pa tam popizdili…
A zmagovalcu iskreno čestitali…bravo!

razpored.

Se mi zdi, da bi se morali malo več tak družit…
Pa one stavbe zraven umetne trave bi tudi lahko že nekdo podrl…ker se mi zdi, da bo enkrat nekdo nekaj na glavo dobo pa nihče ne bo odgovarjal, ker so zaščitene te stavbe ko sibirski medvedi. Če bi le kdo razmišljal, da so tudi nevarne, to pa ne…

izžvižgani. Drugo mesto.

Tako…danes je vijolčni dan…žabci bodo na pohodu…
Jaz pa v novem blogu priložim še video o tem, kako smo pospremili nogometaše v karanteno…
Če priznajo ali ne…imajo najboljše navijače na svetu!

za naše nogometaše…

Naj zvečer vrnejo nam z zmago, pa bomo najbolj srečni ljudje na svetu.
Hvala za družbo…
Rada vas ima… Mo :*

zmagovalna fotka! 😀