Select Page
Medtem, ko imajo nekateri naši nogometaši že počitnice, so jih eni začeli šele včeraj zvečer.
Ob 17.30 so včeraj naši mladi fantje igrali kvalifikacijsko tekmo proti Fincem.
pred začetkom.
 Tekma ni bila nič posebnega, so mi pa fantje še vedno dosti bolj simpatični kot njihovi starejši predhodniki. V osnovi jih raje pogledam in tudi delujejo mi dosti bolj sposobni.
vse pripravljeno.
 So me pa včeraj hudo razočarali posamezniki, za katere sem bila prepričana, da so večji talenti, kot so se pokazali včeraj.
začetek.
 Če česa ne maram na nogometnem igrišču je to nedvomno egoizem. Če hočeš izstopat in pri tem se še osmešit, potem to naredi. Vendar pred tem zamenjaj šport. Nekateri v osnovi ne razumejo besed “podaj”, “oddaj”, “moja” in podobno…
skupinska.
 Glede na to da je bila tekma na Ptuju, je bilo vzdušje tudi temu primerno.
Saj razumem, da ne razumejo…samo ti fantje so stari v povprečju 20 let. In potem ob prvi napačni podaji žvižgajo. Pa dobro, naj se spravijo na igrišče in sami gredo v tisto “hico” nabijat žogo.
reševalkoti.
 Prav posebno poglavje je bil seveda uradni komentator tekme. Že vrsto let ga poslušamo tam. Ampak včeraj se mi je prav smilil, ko ni znal slovenskih priimkov, kaj šele finskih. Smo se pa mu iskreno nasmejali.
Se nam pa je zahvalil za obisk in zaželel (dvakrat!) varno pot domov. To pa tudi ni kuj tak.
Rajko in prosti strel.
 Tekma se je končala neodločeno, 1:1. Za naše fante je baje zadela 6-tka. No, jaz sem videla drugače…
Pred tekmo smo se punce odpravile še v bližnji kafič, kjer sem si privoščila še malo nostalgije…
žogica.
 Po tekmo pa je bila vožnja do Dupleka prav pestra. Modri polo je dokazal, da sploh klijči ne gre počasi. In še en dokaz-moški ne znajo vozit avtomobilov. Je pa iskreno nasmejal našo Jasmino. Napovedala je vse kar bo naredil na poti domov. Bremzanje v breg pa je bila zmagovalna poteza. Upam, da je do zdaj že prišel domov. 
končni rezultat.
 Drugače pa, glede na to, da imam kar precej kritični blog…
Pohvala našim trem fantom. In še posebej Dejanu. Če bi vsi toliko tekli, bi verjetno vse skupaj zgledalo popolnoma drugače.
Če še ne veste…spremljate ga lahko na tej strani:

In tako je Nikon zamenjal Sonyija…se še učim…:)
Se beremo. 🙂