Select Page
Ko se pripelješ v Velenje pred stadion, sparkiraš, nabaviš karte in potem ti rečejo sovozniki…lačni smo!
In potem sprašuješ prijatelje, varnostnike, neznance en in isto vprašanje…in potem ugotoviš, da hrane v veliki okolici stadiona pač ni. Smo pa našli to zadevo. Se razume, da brez hrane.

Nimaš kaj, to je Velenje.
Vedno bolj pa opažam, da vedno več krajev po Sloveniji skrbi za rožice ravno pravih barv. Bravo tudi za Velenje!
Pravilna kombinacija.
Tekma, ki smo jo dobili presenetljivo v drugem polčasu z goloma Zorana in Roberta, je bila predvsem fajn, ker je bilo veliko svežih obrazov in da je igral tudi slavljenec dneva, Dejan Trajkovski in da je na klopi znova obraz, ki ga imamo tako radi – Arghus.
slavni trije. 🙂
Veselje po tekmi je bilo drugačno kot ponavadi, vendar prvaki še vendarle vedno nismo, saj so žabci v Gorici vendarle zmagali. A ni nam hudega. Na tekmi mi je bilo prav fajn, krasno, lepo navijanje, več nas je bilo kot domačinov, druženeje prijetno, to pa je tudi vse, kaj konec koncev šteje.
Srečanje so začeli tile fantje…
Nk Rudar-Nk Maribor
Pred stadionom pa je bilo spet toliko karet, kot da bomo ne vem kaj se zganjali.
No, bili smo pridni. Lahko so vsi ponosni na nas.
policijsko varstvo.
Vidimo se  v sredo. Ko naredimo še zadnjo od treh…da bo mozaik popoln. In bomo pokazali, da imajo vijolice vseeno premoč nad knapi.
Po tekmi je bilo vse res videt krasno. Kljub hladnemu vremenu, so nas ogreli goli in  misel na večerjo…ki je bila, na koncu, vendarle v Mariboru…
Najboljši v državi! 🙂