Select Page

Draga dvorana Tabor, vrni mi navijače! Prosim, vrni mi navijače, one prave, nore, zmešane do konca. Kot sta Pero in Tadej, ki dvigujeta ritem tekme Odbojkarskega kluba Merkur Maribor. Ki ju je vsepovsod, čeprav sta vsak na svoji strani, na svojem mestu.

Ogrevanje. Prvič.

No vsaj Tadej, Perota pa tu pa tam zgubiš.

Ogrevanje. Drugič.

Bila je sobota, januarsko je že večer, julijsko še dan. Ko smo skakali čez plot, da pozdravimo mlade. Na obeh straneh. Srčne, borbene in zagnane. Črnuče so fajtale in se borile. Sploh tretji niz. To je bilo pa težko.

Debata.

Nekje med avtoritetami pravil in izgubljenih pogledov se je tekma končala tako kot smo si želeli. Z zmago. Z neverjetno energijo in predvsem z mladim in srčnim odnosom do igre. Zadi pa Alen pa Škoro z ekipo.

Kapetanov podpis.

Upam, da nikoli ne bosta razkrila recepta svojih izjemnih čutov za sočloveka, za učenje mladih in predvsem za nadgradnjo znanja, ki jih prejemalo v mlajših selekcijah. Pa ne samo v Mariboru. Odbojkarski klub je še enkrat znova dokazal kako pomembna je srčnost, kako pomembna je sinergija in predvsem je pomembno to, da igraš z dušo.

Pozdrav nasprotniku.

Pri tem pa mladi kažejo, da se še lovijo na izkušnjah, da so v prednosti z ogromno znanja, ki ga premorejo.

Začetek.

Zato čestitke, za krasno predstavo. Za krasen večer.

Prvi bodo. Prvi.

Zaslužili ste si to zmago in naj vam da nova krila, ko boste leteli proti napornemu urniku prihodnjih dni.

Rok.

In ja, dragi navijači. Pridite. Ploskajte, kričite in skačite. Ker si ti mladi fantje zaslužijo velike aplavze in bolj polno dvorano.

Sani.

Če bi radi s kakšno malenkostjo naredili lepše mesto, naredite teh nekaj korakov do dvorane. Oni bodo fajtali za vsako piko in za vsako šanso. Morda bodo naredili še kakšno napako, a verjemite, to jih dela še bolj izjemne.

Čakanje.

Ker se vedno znova po vsem kar počnejo, vedno poberejo na noge.

Ob zmagi.

Z zamudo, a še zmeraj iskreno in iz srca. Naj vam bo lepo in hvala vsem, ker ustvarjate to lepo novo pravljico.

Rezultat tekme.

Zmorete in še boste bolj izjemni.

Navijačem pozdrav.

Z ljubeznijo.

Sedma sila s trenerjem.

Vikendu odbojke predana.
MalaMo. :*