Select Page

V resnici ne potrebujemo hitrih testov. Potrebujemo zdrav razum, teste alkoholiziranosti in teste inteligence. Potrebujemo več spoštovanje eden do drugega. Potrebujemo več razumevanja. Potrebujemo potrpežljivost.

Potrebujemo ljudi z dostojanstvom. Ljudi, ki ne gledajo samo na svoje riti. Potrebujemo ljudi, ki te ne gledajo dol, kot da so nekaj več od tebe. Potrebujemo manj kavč navijačev in več resnično pravih navijačev.

Potrebujemo več ljudi, ki bodo razumeli, več ljudi, bodo tiho, ko je treba bit tiho. Potrebujemo več ljudi, ki bodo vzpodbujali, potrebujemo ljudi, ki bodo zagnani tudi ko pade gol. Ki bodo verjeli tudi ko se bo stresla štanga. Ki ne bodo non stop sikali v glavne akterje na igrišču. Potrebujemo več prijateljskih objemov. Potrebujemo več ljubezni.

Mi smo Maribor.

Je bilo res vse to Ču(d)no potrebno minuli večer? Je bilo res? In zakaj ja?
Hvala vsem prijateljem ta novim in starim za krasne klepete pred tekmo. Lepo vas je bilo spoznati, številne videti res po dolgem času. Hvala za skrita presenečenja, za izjemne analize, za ogromno smeha, hvala za čudovito energijo, željo in voljo.

Hvala Goran za izjemno nogometno pot. Naj ti nova zgodba prinese krasne nove začetke, zdravja in ljubezni z družino in vsem kar boš počel. Spremljali te bomo še naprej in veselimo se tvojih novih uspehov.

Hvala vsem nogometašem za krasno borbo, za izjemne nove izkušnje, za to razkuštrano mladost, za tisti drobec upanja, hvala, ker ste se borili do konca. Veste, da se vse enkrat znova obrne in prepričana sem, da je pred vami še izjemno lepa in uspešna pot. Noro se veselim prihodnosti in vem, da bo konec točno takšen kot mora bit.

Evropska karta za tretji krog gre na Švedsko, mi pa v pričakovanju derbija in vsega kaj prinaša nova sezona.

In za konec še opravičilo. Res nisem hotela bit tak sarkastična na tekmi. Drugič bi rada bila še bolj, ampak vem da vas ne bo, da bi slišali. In mi pokazali kako se ne spoštuje ženske.

Na snidenje, šampioni.

Rada vas ima.

Ona z »Mamo to!«
MalaMo. :*