Select Page

25. avgust je preprosto čaroben datum. Zgodovina je pisala izjemne zgodbe. Vijol’čne zgodbe, ki se jih radi spominjamo.

Tudi minule tekme se bomo z veseljem spominjali. Lep rezultat, čudovita tekma in še vreme je zdržalo.

Ne vem sicer kje začeti. Mogoče da je mrežo načel Luka po podaji Rudija, ki je zadel drugega, tretjega so si dali gosti kar sami (jaz sem sicer mislila da je Martinov), za dober konec pa še Kapetan.

In v kakem slogu in na kakšen datum. In potem še številka 200. Poklon Kapetan, za tako številko, za tako zgodbo, ki pa še zdaleč ni končana.
Mirna tekma, kjer smo pokazali kdo smo. Lahko kdo podcenjuje rezultat, ker je to le bivši drugoligaš, da je to ekipa, ki bi jo morali suvereno premagat.

Je pa ta ekipa dokazala ogromno stvari. Da ji nič ne morejo mlini na veter, ko se trudijo delat zabavo z zaustavljeno roko, zastavico, nevidenimi prepovedanimi položaji…kaj vse smo videli. In tudi ne bomo pozabili. A na srečo se to nikjer ne pozna. Fantje so dali v šesto in prepričljivo zmagali.

Mogoče sem danes zamenjala imena na A. za kar se opravičujem, zavedam pa se, da je ful fajn, da se me popravi. Sploh po tem, ko se takšne številke res ni pričakovalo.

Hvaležna sem, da je ta ekipa začela mlet. In mlela še bo. In še bo zmagovala. Fantje se spoznavajo, vidi se sinergija, ki smo jo pogrešali in vidi se spoštovanje, ki je iz tekme v tekmo večja. In ful se mi zdi fajn, da se to kaže na igrišču v vsej dobri obliki. In predvsem to, da vse potrebuje svoj čas in ta čas prihaja. Potrpežljivi in hvaležni smo čisto navdušeni. Res, bravo ekipa. To je bila za tiste spletne komentatorje. Ki pa vsi niso ostali doma.

Žvižgi? Resno? Za trenerja po takšni tekmi? Bravo za Bravo, če prav razumem?

Sicer upam da je bilo za katerega od tistih na drugi strani, ker tega preprosto ne razumem. Še enkrat znova je dokazal kakšne kvalitete ima trener, pa si to zasluži? Mislim, da je problem vse prej kot v trenerju. Ampak kot sem rekla že pred dnevi. Vsak se sam odloči kaj bo počel na tekmi. Drugič priporočam pivo več in kakšen dober burger.

In ja, najlepše je to, da je na tribuni ogromno smeha, gospod pred mano je zdrav nazaj in moje veselje je nepopisno.

Rada bi se zahvalila vsem za čudovite odzive na Večerov intervju. Res je lepo brat tako krasne zgodbe in lepe misli.

Lep večer smo končali na severu. Kot zmeraj. Vedno več nas je in tudi obrazi so zmeraj bolj nasmejani. Vesela sem, da je med nami toliko krasnih genijev in živih enciklopedij vijol’čnih zgodb. Uživam v poslušanju in se čudim vsemu temu spominu. Ne sežem vam do kolen. Bravo.

Potem pa smo se počasi le poslovili, samo do četrtka.
Pred nami je dolg in naporen teden. A vredno bo čisto vsake sekunde in noro se ga veselim.

Vijol’čna kri za vse ljudi že 4. septembra. Kaj vse vam bomo pripravili še vedno dobro skrivam in nekatere stvari bom skrivala do akcije same. Le vesela bom, če poveste naprej in če se le da, akcije udeležite. Obljubim, da je nikoli ne boste pozabili.

Hvala vsem dobrim ljudem, ki ste v teh dneh na moji strani ob vseh še tako težkih trenutkih. Tudi ko imam preblisk, da bi pojedla ta tako zelo prepovedan hamburger.

Se vidimo v četrtek. Pohitite po karto. Vredno bo.
Rada vas ima.
Z iskricami v očeh.
MalaMo.:*