Select Page

…in ja, pol pa vseeno ne zmagajo.


Dragi novinarji…ampak drugo leto boste zagotovo zmagali. Ker letos ste pokazali resnično velik napredek. In vodstvo, pa še to tak hitro…vsaka vam čast. Po mojem ste šokirali še sami sebi.


Upam, da vas gol ni presekal, ker kar je sledilo je bilo tri komada iznenada
In ja…pol so novinarji vendarle zmanjšali na 3:2, seveda so dobili zagon…


…in pol…na sceno stopita dva udeleženca lige prvakov…in sanj o zmagi novinarjev je bilo vsaj za letos konec.
A bila je to drugačna tekma, kot sem jih videla s strani novinarjev. Pokazali so neverjetno energijo, borbo, res so strelali ko nori, Janko pa se vendarle ni dal…


In ja, 5:2 je bil končni rezultat ekipe NK Maribor proti novinarjem. Da ne boste razumeli narobe…za NK Maribor so igrali vsi tisti, ki jih velikokrat ne vidite, pa vendarle toliko dobrega naredijo za klub, tudi tisti, ki vodijo mlade in predvsem so bili v ekipi veliki, srčni ljudje, ki zmeraj nosijo v sebi veliko vijol’čno srce.


V ekipi je bil tudi g. Zahovič. Nismo bili presenečeni, ker se je vpisal med strelce. Še vedno bi se številni lahko učili marsikaj od njega.

Drugače pa je g. Vugdalić pokazal da ima v nogah še ogromno, ogromno znanja. Tudi g. Vuksanović je bil včeraj vse prej kot obrambni igralec. 🙂
Tekma je bila res zabavna. 50 minut smo se smejali, ja, tudi navijali smo, čeprav bomo baje drugo leto dekline dobile navijaške cote (hahahaha, seveda. 🙂 )


Res je bila to ura, ko smo videli da imajo tudi novinarji ogromno znanja, da žogo obvladajo in predvsem, da so zelo tekmovalni in željni zmage.

Če kaj, je bila res krasna tekma. Pa publika se je nasmejala.


Smo tudi mi na tribuni imeli svoje zabavne komentatorje, ki so popestrili tekmo leta.
Čestitke vsem udeležencem. Vsaka vam čast. Carji ste.


Uživajte v čudovitem večeru in ja, novinarji…drugo leto pa na zmago. Končno, ali?
Rada vas ima.


Vijol’čno rumeno bela.


MalaMo. :*