Select Page

Danes sem nekje prebrala da Gorica ni zmagala že štiri leta in pol.
Dobili so še en poraz več.

naši izbranci

Tekma, ki smo jo dobili brez pretiranih pretresov in stresov, tekma, kjer smo se greli s krasnimi sladkimi čajčeki in objemi, ter tekma, kjer smo doma videli spet igralca, ki ga še zmeraj nosimo v srcu in ga imamo zelo radi.

in še z vrtnicami

Vsi, ki redno spremljate tekme našega kluba proti Gorici veste, da se medsebojni dvoboji kar dostikrat končajo z rezultatom 4:2, jaz pa sem napisala, da bomo dobili gol manj. In tako bi se končalo, če bi se končala tekma tudi par minut prej.

Rulo in g. Ban.

Vzdušja pretiranega na tekmi ni bilo, bil pa je tudi grozljiv mraz, ljudje pa so bili vseeno dobre volje, nič kaj žaljivi in nesramni, gospod levo od nas pa je znova postregel s par komičnimi vložki, ki sem jim zmeraj zelo vesela.

Aleš.

O tekmi kaj pretirano ni za zgubljat besed.
Iskrene čestitke zlati Rulo za 200 nastopov plus in čim prej se nam vrni, da jim vrneš za to kaj se ti je zgodilo. Iskreno ponosna nate in iz srca ti čestitam za to zavidljivo številko. Vesela, da si del naše vijol’čne družine in veselim se tvojih novih tekem.

gooool

Za gole čestitam Agimu, Santiju, Gregeju in tudi Alenu Joganu za avtogol (še kapetan Gorice ni imel sreče danes).

za njegove oboževalke…Cvijo

V čast in ponos si štejem minuli večer, da se je vrnil domov naš fant, kot tudi njegov oče in njegovi prijatelji. Goran, lepo te je bilo videti, krasen fant si in pogrešamo te in tega ne skrivamo.
Hkrati je treba pohvalit zelo korektno tekmo, prijetno za oko, brez nekih grobih odločitev in predvsem mesarskih vložkov, ki so nam minulo tekmo vzele par čudovitih igralcev.

goool…

Hvala Tadeju in Markotu za družbo, predvsem pa hvala Adrijani za druženje po tekmi.
In ja, najlepši del, kljub hudemu mrazu pride po koncu tekme.
Z Adrijano in Tadejem smo počakali nogometaše, pozdravili še našega najljubšega goriškega očeta in se kljub temu imeli zelo krasno.

goool

Adrijana je pokazala kako vijolčno srce ima, fantje pa kako neverjetni so.
Hvala vsem za fotografije, pozdrave, simpatične besede, misli na čokolado in še kaj bi se našlo.
Čeprav je bila na koncu tekme prav ledenka, se je večer končal tako krasno, tako poln emocij, ljubezni, čudovitih trenutkov, tako poln vsega dobrega in predvsem…končal se je srečno.
Kot se je končala srečno tudi še ena tekma proti goriškim prijateljem, s katerimi imamo zmeraj krasen in prijazen odnos in so do nas zmeraj korektni.

goool…

Hvala vsem za res prijetno tekmo.
Vsem tistim, ki pa na južni ploščadi parkirate kot da imate viška kil pa z avta ne znate pa…saj sem mlada, pa lahko grem del poti peš, a to še tudi zmeraj pomeni, da vi ne znate parkirat in se resno sprašujem kdo vam je dal izpit za avto.

proti vrtnicam nič novega.

A niti to ni moglo pokvarit krasne tekme, čudovite ljubezni in predvsem velike moči, ki mi je bila dana.

na snidenje v soboto.

V ponos in čast mi je, draga moja vijol’čna družina.
Rada vas imam. Do neskončnosti in še naprej.

z Adrijano.

MalaMo. :*