Select Page
začetek.
…samo da se bo zdelo, kot da smo na zelo slabi kmetiji, kjer so nekaj delali s površino, pa tak ne vemo kaj…
površina.
Domžale. Kraj, kjer sicer ne izgubljamo, pridemo pa v kraj, ki jih je zapustila civilizacija. Skoraj. Še sreča, da so zraven postavili najboljšega soseda, da še imamo kam it jest, se razume.
moj njami. 🙂
Tri M in Ervin smo se tokrat pripeljali skupaj na še eno moje gostovanje tega leta. Odločili smo se za “okrepčilo” v sosednjem centru in seveda smo najprej videli kaj dobiš zraven čaja, kot kakšen je ta čaj. Da se o pomfriju in sadni kupi sploh ne pogovarjamo. 
njami drugič.
Mojca v eno, mi trije pa v drugo smer. In seveda je lilo, kot da je sodni dan. In pridemo gor. Vau, spet stari dobri plac. Pohvale navijačem. Od prvega do zadnjega vsem. Krasno je bilo videt na sredo, v tako gnilem vremenu in še ne najbližjem gostovanju. Ta nič kaj prisrčen sektor je bil praktično poln. Bravo mi!
naša tribuna…
Kaj, še navijala sem. 🙂 Fotke so bolj kot ne neposrečene, je bila pa tekma zelo zanima. 
Na takšni igralni površini nisi mogo pričakovat. Smo pa neodločeno le igrali. Robi in Marcos sta bila naša strelca.
Tekma je bila super fajn, če le ne bi imeli zvočnika tako blizu, kot da smo gluhi in smo slišali vse v pretirano glasnih zvokih.
dajte, bolj tiho…
Pihalo je, kot da prihaja primorska burja.
toti je še plesal…
Smo se pa vendarle nasmejali, tudi zapeli, zaploskali, pokritizirali in se družili…
Pot domov je bila naporna, kot še nikoli. Vožnja je bila v nalivu, cesta pa tudi nič kaj prisrčna.
A kaj reči…vseeno smo se imeli super, se boljše spoznali, se kaj novega naučili, tudi nasmejali, doživeli kup simpatičnih stvari in  bilo mi je zelo lepo.
lepo jim je bilo…
Zdaj, ko utrujenost že popušča…
tak se pride med mb navijače…
Hvala bojevniki…in hvala, ker ste…
Vsi, ki verjamete v moje sanje in se čez 37 dni veselite moje nove zgodbe. Hvaležna sem vsem, ki držite pesti in boste v mislih z mano. Rada vas imam…še posebej nekoga, ki se trudi razumet, ko sem najbolj zahtevna deklica na svetu. Si moje največje sonce na svetu. :-*
končnih…
Se vidimo v Murski Soboti…še tri…pa rečemo naporni, veseli, uspešni, srečni, polni dolgodivščin dolgi jeseni zbogom do pomladi…uf, kako bo takrat že vse drugače. 🙂
se vidimo…