Select Page
nacionalni smo še….
Ko sem pred dnevi videla plakat, ki je vabil na tekmo v Ljudski vrt, kjer bodo naši reprezentanti do 21 let igrali proti Švedski, sem bila zelo vesela, da je tekma šele ob 21h, saj sem tako pravočasno prihitela iz vseh obveznosti, da sem si ogledala to tekmo.
najboljših 11.
Moram priznati, da sem razočarana v prvi vrsti nad obiskom…
Pa dobro, kaj samo Dinamo in Željo privabljata ljudi? Žalostno…
malo drugačni jug.
Kot drugo bom kritiko vrgla na vse kadilce…mogoče obožujete ta cigaretni dim, samo vsi ga pač ne…naša Barbara je delovala, kot da cel večer ubija komarje… 🙂
moram komentirat? ne upam. 🙂
Kot tretjo hvalim naše vijolčne bojevnike..krasno, da ste prišli v takšnem številu in upam, da se vseeno v soboto vidimo na našem pikniku (Mitja, pričakujem te s kamero!) :D.
Kot čerto….pridem na vzhodno ploščad in kaj vidim…mislim, kaj smo postali društvo zbirateljem starih stolov al kaj? 🙂
društvo zgodovinarjev Ljudskega vrta? 🙂
No, da pa ne boste mislili, da sem fejst tečna…no v resnici sem zelo dobre volje, le po 16 urah vidno utrujena in (spet) lačna. Ob tej priliki se zahvaljujem prijatelju, ki mi ni večerje prinesel, ker je verjetno zaspal…
Zdaj pa dejansko še k bistvu…
Tekma proti Švedom je bila za mene na visoki kakovostni ravni. Bravo fantje! To kaj ste pokazali, me je šokiralo, presenetilo, skratka….fantastično vas je bilo gledat!
Švedi ob koncu.
Bravo za borbo, pogum, za akcije brez primere…le včasih še poglejte v kakšno drugo smer…včasih podat tudi ni tak slabo…
Pohvala Robiju…bravo! In bravo Biserka, ki je gol uspešno napovedala…
Bravo vsem vijolčnim bojevnikom v dresu Slovenije. Zastopate nas z veliko častjo in vedno znova dokazujete, da si ta dres zaslužite.
Bravo “moj” Deki, ponosno ti ploskam vedno znova in ti čestitam! V čast mi je, da delam fb stran najbolj talentiranega obrambnega igralca v državi….
Ponosna!
hvala moje babe, da ste šle z mano…krasne kot zmeraj. Hvala David za komentarje. Bilo je res pestro. Gladko bi zmagala v “naj komentatorju”.
Jasmina, Biserka in Barbara.
Bravo prijatelji Luke Krajnca, ker ste povedli vsaj malo navijanja! Vsaj nekdo se je spomno, da je na tekmi….
ogrevanje.
In bravo komentator tekme…Matej, glede na to, da delam v prevajalski agenciji…dobrodošel. Mislim, da potrebuješ znanje tujega jezika in predvsem osnovnošolskih osnov angleščine. “On” in “In” pa ni isto, bi bilo pa prav, če bi uporabljal slednje…resno se sprašujem kaj je “na” in kaj “v”….:)
ob himni. poglejte roke!
Za konec…res ne morem mimo tega….dajte, če pridete na fuzbal, se zavedat, da niste na kavi s prijatelji….mišljeno v smislu, da rišete po lastnem telefonu rožice ali pa kadite cigaret za cigaretom…
umetnik je zgrešil epk.
Moram pa še omenit, da je 2:1 veličastnih….
konec.
Zraven Robija je zadel  iz enajstih metrov še Dejan L. ob igranju z roko Švedov v kazenskem prostoru… (komentira David)….
Kaj dodati…krasen večer, v katerem pa sem srečala več navijačev Maribora, kot v soboto proti Rudarju….in baje je kriv dež…Benjamin, recimo, da ti verjamem. 🙂
Švedi ob himni.
Bravo Slovenci! Ta ekipa me navdaja s ponosom! 
veselje ob koncu!
Naj vam bodo zvezde prihodnosti naklonjene, ker si to vsi nedvomno zaslužite! Od prvega do zadnjega vsi!
Zmagali so zaradi tega, ker so verjeli…