Select Page
Dejansko je včeraj vse zletelo na igrišče, kar se je dalo. Vseeno pa je treba poudarit, da je treba pohvalit par zadevic.
Bilo nas je 8.000-10.000. Odvisno kje se prebere ta podatek. Niso se še odločili za pravo številko, zato predvidevam, da bo nekje tu vmes prav.
Nas je bilo vsaj 690. Toliko vstopnic je najbolj vijolčna trgovina v Mariboru prodala. Plus ostali, ki smo prišli na to tekmo.
Navijanje je bilo noro. Če bi hodila celo leto med Viole, bi verjetno bila še za par kil lažja. Vzdušje je bilo horunsko dobro.
Res je, bakle ne spadajo na igrišče, se strinjam. Vendar zaradi par posameznikov se ne sme obsojat celote. Hkrati pa tudi pretepi igralcev nasprotnega moštva ne spadajo nikamor, da o petardah v glavo golmanu tudi ne. Zato preden se pogleda jug, naj se pogleda še vse ostalo.
Tukaj je posnetek, kako se je v Uroševi družbi kapetan Aleš Mertelj (slavljenec današnjega dneva) sprehodil do vodje Viol. Da umiri stanje, da tekma pride vendarle do konca.
Prišla je. Uspešno. 
Specialne enote.
Za nas so poskrbeli tudi  po tekmi. Ni jih bilo videt konca…
Pa sicer smo tega že navajeni. 
Le ne morem se znebit občutka, da so pričakovali kdo ve kaj…
In še nekaj…posnetek tekme sem si pogledala doma na Tele M. Kdo dovoli takšnega komentatorja na tv mi ni jasno. Ampak g. Stare bi res lahko enkrat prišel med nas. Samo za vzorec, da enkrat za zmeraj neha s temi neumnosti, ker ne pomagajo nikomur…
In ne, nismo mi sramota za Slovenijo…če smo že pri tem…