Select Page
Malo mojih prijateljev, tudi tistih vijolčnih ve, da dejansko moj najljubši slovenski igralec trenutno ne igra za Maribor.
Pravzaprav je lani končal kariero in zdaj uči manjše korenjake nogometa v rodni Murski Soboti. V Muri, ki v soboto prihaja tudi v Ljudski vrt, je tudi končal kariero.
fotka iz koledarja za leto 2006
foto: www.nkmaribor.com
Pred tem je bil marsikje. Tudi za slovensko repko je igral. Se tam “polomil” leta 2003 in to je bil tudi njegov edini nastop.
V Mariboru je bil od leta 2003-2006.
sezona 2004/2005
foto: www.nkmaribor.com
Meni nikoli ni bil pretirano všeč. Potem pa se je zgodil 7.7.2005. Poslovilna Stipeta. Balajića. Sedela sem na vipu in v drugem polčasu je prva ekipa prišla na tribuno. Kdo bi vedel kaj se je premaknilo v meni, ko je prisedel. Cel drugi polčas nisem spregovorila niti besede.
Vse ostalo je zgodovina.
foto: www.nkmaribor.com

Nekaj časa je bil tudi kapetan.

Poslovil se je, ker je hotel uspeti v tujini. Potem pa pristal v Nafti. Tu je fotografija njegove zadnje sezone v Nk Maribor.
sezona 2005/2006
foto: www.nkmaribor.com

Včasih ne gremo po poti, ki smo jo načrtovali, a vedno najdemo pot, ki nam je namenjena.

Ker pa imam tudi super prijatelje, je eden od njih naredil to. Posebej za mene. Na fotografiji je skupaj z njegovo hčero.
foto: Matej Hvalec
Upam, da ga bom kdaj uspela spoznat v živo in s svetom delit fotografijo, na katero čakam že od tistega slavnega julijskega dne…njega, Damjana Ošlaja.