Select Page

Gostovanja mojega nogometnega kluba vsakič znova jemljem kot edinstven in neponovljiv dogodek.

#PrvičTukaj

Za mene je gostovanje več kot samo nogometno srečanje. Je izjemna priložnost za izlet v čudovite kraje po Sloveniji.

#SrceZlatoMalo

Je spoznavanje novih poti. Je sončen dan. Je spoznavanje novih stadionov. In predvsem novih poznanstev, ki po tem trajajo leta.

#Brata

Že včeraj so bili do moje Bernarde preko telefone izjemno prijazni in ustrežljivi, ko je spraševala po kartah.

#TineTheTretji

Danes pa smo že ob prihodu doživeli čudovit sprejem, pridne delavce, ki so usmerjali in smo kakšno rekli takoj ko smo stopili iz avta.

#Ekipa

Kmalu po tem, ko so prišli nogometaši in so nekateri otroci že naredili fotografije s svojimi idoli, je prišla ona. Slat’na ji je ime. Mucka, ki je prišla k njim in ostala. Izjemno negovana, čista, vidno sita in predvsem prečudovita mucka.

#Prihod

Takoj sva postali prijateljici. Lahko sem jo božala, stiskala se je k mojim nogam in vem da je vedela kaj čutim v sebi. Po tem se je odpravila proti slačilnicam in prijazen gospod mi jo je prinesel nazaj v naročje.

#Pozdrav

Zlati ljudje, hvala iz srca. To je bilo nekaj najlepšega kar sem kdaj doživela izven igrišč in pred ali po nogometni tekmi. Ta mucka je bila za mene dar z neba. Čutiti to čudovito toplino krasnega bitja, ki mi je dovolila, da sem pomirila svojo dušo.

#SkupinskaFotografija

Kmalu sem jo prepustila, da so jo občudovali še drugi, sama pa s prijatelji odšla na čaj in kasneje na tribuno, kjer sem z vrha spremljala 23. krog Prve lige Telemach. Oh, kako uradno je to zdaj zvenelo.

#Kapetana

Tekma, ki je že po 20. sekundah srečanja dočakala prvo menjavo. Menjava je na menjavo čakala že pred tekmo. In naše super pravilo mladih je še enkrat znova zgledalo nonšalantno.

#OdMarcelaBratuŽanuVPodporo

Ampak vse je etično, tudi če je moralno sporno al kak? Naj sodijo drugi…

#Blaž

Tekma, ki je bila polna izzivov, preprek, peska in vsega kar spada zraven. Tudi zapravljenih priložnosti, zahrbtnih potez, a tudi močnih udarcev in utrujenih nog.

#SodnikTudiPomaga

Imela je vse kar je na meji dovoljenega, a nikoli prepovedano.

#StrokovniŠtab

Ofsajdi z zamudo pa so tak zakon.

#PolPaŠeLuka

Škoda, da še kdo drug kje ne zamudi tak fejst.

#LejteGa

Srečanje, ki se je končalo brez golov je še enkrat znova pokazalo, da cilj opravičuje sredstvo.

#LepoJeDaSiNazaj

V debate o igriščih, primerni infrastrukturi in vsem kar spada zraven, pa se ne bom spuščala. Kulisa z navijači je bila res lepa. Kar pa v bistvu kaže, da ljudje radi pridejo na fuzbal.

#KjeTeSmoTo

Da se ne bojijo organiziranih navijaških skupin. In v resnici pomeni, da si želijo fuzbala.

#MartinKiNiTin

Kakega so dobili, pardon, kakega pa smo dobili, pa se zmenite med seboj.

#KončniRezultat

Jaz se zahvaljujem vsem za gostoljubje in prijaznost, predvsem gospodom, ki so se tak trudili okoli te zgodbe z mačko. Res, nimam besed kako sem vam hvaležna iz srca.

#ToJePoKoncuTekme

Upam, da vas bo še dolgo osrečevala, ker mucke pač zmeraj prinašajo srečo. In če niso plašne, vedno najdejo pot k meni. Kot čudoviti kužki.

#NKDomžaleNekoč

Hvala Bernarda, hvala Tadej, ki si kljub vsem preprekam uspel in zgural. Hvala gostitelji, hvala moj NK Maribor, hvala vsem, ki širite ljubezen. Na koncu zmeraj zmaga. Tako ali drugače.

#PozdravViolam

Ponosni smo, da vas imamo.

#KajNucamoKomentar

S poklonom navijačice.

#MikiMaha

Mojemu angelu tam gori, hvala.

#GospodTrenerNaIzjavi

MalaMo. :*