Select Page

Življenje izbere. Včasih si izbereš kaj tudi sam.

Merti pred tekmo.

Drugače pa je življenje polno enih zanimivih, pestrih zgodb, ki te spremljajo lahko trenutek, lahko dan, lahko celo življenje.

Fotografi.

Tekme v Ljudskem vrtu so zmeraj posebne in edinstvene. Srečaš ogromno starih prijateljev in obujaš spomine ali pa sestavljaš nove.

Prvih enajst.

Ljudski vrt je kraj, kjer so vsega krivi igralci, ki jih blizu krivice ni in se včasih poveličuje koga, ki ga tudi blizu pravice ni. Ljudski vrt je kraj, kjer se rodijo sanje, tečejo solze, se delijo poljubčki in srčki, kjer spoznaš nov svet, igraš kdaj pa kdaj odvetnika in vmes upaš, da se ne zadrgneš na Halls bonbonu.

Zbrani.

Kakorkoli…lepo je bilo pred, med in po tekmi.

Kapetana z avstrijsko trojico.

Lepo je bilo gledat to ekipo. Fajn je bilo v celoti čisto vse. Dosti smo se smejali, bili smo fenomenalni komentatorji, zagotovo največji ljubitelji našega Aleksa (in vztrajamo, da to ostajamo).

Za fotografe.

Vsem, ki vas po tej tekmi karkoli muči ali boli, želimo čim prejšnje okrevanje, novim dresom čudovito sezono. Prelepi so in komaj čakam, da jih vidim od blizu.

Nino.

Tretji polčas je zlata banda znova čakala pri štengah. In dočakala podrtje ograje. Vztrajni smo, čeprav gremo v drugo smer.

So kapetani. In je Kapetan.

In Mojci se je uresničila željo. Laufala sem, kot da sem se na maraton prijavila. Sploh nisem nič rekla, samo šla. In prišla nazaj, kot da sem zadela na lotu.

Aleks.

Max, hvala za te čudovite sekunde. Končnooooooooo imam to fotografijo.

Nemanja se z odločitvijo sodnika ni strinjal. Ni bil edini.

Izjemen igralec in človek, ki pa ga zmeraj zgrešim, ko pa ga nisem, pa sem bila rahlo bolna. Tako da ja…Mo imam fotografijo. Ima čudovite prijatelje, ki jo imajo radi v vseh letnih časih v glavi in nogah.

Miki. V bolečinah.

Zato hvala ekipa za izjemno borbo proti zelo težkemu moldavskemu nasprotniku (žal ne vem kakšen jezik ti ljudje govorijo), hvala za borbo tudi ko je bolelo in hvala vsem, ki ste pristno navijali in vzpodbujali.

Končni rezultat. Tudi po petih minutah podaljška.

Vzhod, velik aplavz. To je bilo res ob pravem času in pravi čas za pravi čas.

Trenerja. Z aplavzom.

Lepo je bilo in ponosna sem, da sem bila lahko znova med vami.

Nino in Max v debati.

Vsem prijateljem hvala, ker ste in vidimo se v soboto.

In zagotovo zanimivi bodoči strategiji.

Z ljubeznijo.

Najbolj izkušena na terenu.

Ona, ki navija za najboljši klub na svetu.

Max. Izjemen.

MalaMo. :*