Select Page

Kak mine leto. Tak dolgo me ni bilo v Domžalah. Verjetno bi kdo namesto o-ja vendarle napisal u. Navijači se zagotovo spominjajo navijača, ki se je točno ta u drl leta in leta.

Zdaj je marsikaj drugače, pa vendarle vse po starem.
Ene stvari sicer zdaj trajajo krajši čas, drugače pa je gostovanje v Domžalah zmeraj prijetno.

Dvig akreditacije, štenge, stara dobra tribuna, midva in še vsi ostali.
Tekma, ki se je končala z zasluženim remijem, brez trenerja, a s popolnoma spremenjeno postavo.

Pa tak je lilo, da sem se bala da se bo vsipalo še kaj kam kamor ne bi bilo treba.

Naš novinec Jan je prinesel izid polčasa, ki pa je v drugem polčasu prinesel izenačenje.

Bila pa je to še ena tekma v nizu učenja o tem kdo, kaj, kje in zakaj. Predvsem pa se človek nauči česa ne, ne bi bilo treba, res ni fajn in zakaj spet take neumnosti.

Naučila sem se, da je medvrstičenje za izbrance, slovnica pa kot kaže tudi. Če pa se ne potrudiš dovolj za določene stvari, pa na koncu vendarle ostaneš praznih rok. Ali pa z na pol praznim žepom. Ali polnim. Odvisno v katero kategorijo ljudi spadate.

Ura se premika proti pol drugi zjutraj, zato danes ne bom dolga.
Rada bi se zahvalila vsem, ki te dni tako zagnano in srčno podpirate Vijol’čno kri za vse ljudi. Na minuli tekmi sem se obrnila tudi na gospoda komentatorja tekme, ki je akcijo omenil.

Telefon mi je skoraj pregorel od sreče, jaz pa sem bila presrečna za čudovite besede, ki upam da so še koga vzpodbudile, da pride 2. ali 3. septembra na veliko in izjemno krvodajalsko akcijo, ki bo potekala na stadionu Ljudski vrt, z prekrasnim darilom letos (ki bo res unikatno, nikjer se ga ne bo dalo kupiti in bo samo za krvodajalce akcije) in predvsem bo letos to posebna, drugačna akcija.

Bo res akcija, ki jo izpeljujemo na najboljši možni način, za varnost bo poskrbljeno, zato pridite, pokličite na številki 02/321-22-71 in 041 320 796 in se na izbran termin oglasite na akciji in podarite del svojega življenja tistim, ki ga v teh časih še bolj potrebujejo.

Dragi prijatelji, to je moj zadnji blog pred deveto akcijo. Ob 6.30 me boste slišali na valovih radia Maribor, za vse informacije o akciji sami pa mi le pišite, me pokličite.

Če pa imate kakšno strokovno vprašanje, pa vam bom s pomočjo čudovitih zdravnikov našla odgovor.

Se vidimo čez dva dneva. Veselim se vaših čudovitih nasmehov in izjemnih spominov.

Pol pa gremo samo gasa proti naslovu prvaka.

Vi lahko dvomite. Mi zagotovo nikoli ne bomo.

In kot je rekel g. Gajser…od pekla do raja smo že šli.

Pa še bomo šli. Na lepše.

Rada vas ima.
Ponosna organizatorka in navijačica.
MalaMo. :*