Select Page

…kdo najboljši trenutno je zdaj?!


5:3 je kazal pravilen in končen rezultat izjemne tekme med igralci  FutureNet Maribor in Dobovec Pivovarna Kozel.


Matej trikrat, Miloš in Nik so prinesli neizmerno veliko veselje ekipi, polni timskega duha, neizmerne volje, želje, garanja in predvsem mirnosti.


Na tej tekmi so vijol’čni bojevniki velikokrat kaj fasali, ležali, se matrali. Enega se je celo odneslo z igrišča, ker so ga dokončno stolkli.

Skratka, kot bi reko Prešern, točno tak je bilo… Ne boj,…


Nisem strokovnjak za futsal, pravila se še učim, a eno mi je jasno…fantje so si zmago krvavo zaslužili in niso se pustili sprovocirat vidno živčnim gostom, ki jih je verjetno malo nerviral tudi tisti zvok od zgoraj, ki ga niti jaz nisem razumela.


Domačini so na srečo tekmo srečno, uspešno in predvsem zasluženo pripeljali do konca.


Čestitke vsem,  ki ste prišli. Lepa cifra nas je bila in upam, da se bomo mariborskega športa lotili vsi malo bolj kot navijači.

Mariborski igralci vseh športov si namreč zaslužijo našo pozornost in predvsem je pomembno da vsi klubi skup potegnejo in navijači pri tem ne smemo izostajat.


Poklon še moji zlati Poloni, ki je sprejela moje vabilo na to tekmo. Verjamem da se bo še vrnila, ker ji tak nič ni bilo jasno.

Pa super smo se imeli, komentatorji za nami so bili izjemni in želim si več takih.

Ne spomnim se kdaj bi me kdo na tekmi za mano tak v smeh spravljal, zato hvala vam.


Bila je čudovita tekma, prvo mesto na lestvici.


Derbi je upravičil sloves derbija, imeli smo kaj videt. Ekipi sta se borili do zadnje sekunde. In to dobesedno zadnje sekunde.


Hvala fantje za zmago, za energijo, za moč. Vemo da vam ni lahko, vemo da dolge razdalje prevozite da se pripeljete tako na treninge, kot na tekme.

Vaša srčnost in predanost pa naj se vam še naprej vračata v vseh možnih oblikah.


Fustal je izjemen v tem mestu, le tu pa tam ga mora kdo pogledat.


Aja, mikrofoni in ozvočenje še zmeraj zanič. Boljše da bi neki megafon nabavili. Bi vsi več od tega imeli. Te gospe danes nisem razumela čisto nič in ona za to ni čisto nič kriva.


Se vidimo jutri v Ljudskem vrtu. Predzadnjič letos. Uf, kam gre ta čas.


Hvala vsem za obisk in lahko noč.
Rada vas ima.

Ponosna bojevnica.
MalaMo. :*