Select Page

Tak, na ta »hica« nedeljski večer, ko smo se popoldan kuhali na vročem poletnem soncu, ob res vrhunskem terminu drugega kroga, po tem, ko smo celo tekmo s kapo in sončnimi očali manevrirali in na srečo pogledali res tekmo, ki si je zaslužila veliko ime za derbi, pišem te vrstice. Mojca pač.


Nekaj čez 17h sem na severu počakala ekipo Planet TV-ja, z njimi preživela nekaj krasnih trenutkov na tribuni, pol pa še krasne trenutke po njej. Več o tem pa ob koncu bloga.


Na res vroči tekmi, kjer so nas našteli 5800, smo imeli kaj videt.
Znali smo preklinjat ni da ni. Še ljudi, ki ne razumejo.


Moram pohvalit par res izjemnih stvari.


Ko pred tekmo vidiš Handeja in ti on in ura ne štimata…to pomeni samo da je nekdo drug v vratih. Kenan, čestitke za prvenec. Bravo, prihaja še čudovito obdobje tvoje igre in zelo se ga veselim.


Pol moram pohvalit izbor glasbe, tukaj mislim pokojnega g. Dragojevića,  kateremu v čast se je zavrtela skladba pred začetkom tekma. Počivajte v miru, vaše pesmi bodo v naših srcih za zmeraj.


Tekma je bila gledljiva, moja desna roka pa se je tresla, kar je pomenilo, da živci ne želijo sodelovat v tej bitki, kjer gola ni in ni bilo. Pa tudi ga nismo dočakali.


Tekma je bila izjemna zaradi navijanja treh delov tribun, pa tudi zaradi tega, ker se ne spomnim da bi kdaj pred petimi leti iz Prekmurja prišlo toliko zvestih navijačev. Čestitke in poklon do podna. Dobrodošli drugo leto. In dobrodošli nazaj v prvi ligi. Liga je zaradi vas zagotovo bolj bogatejša.


Kdo od trenerjev je danes zmagovalec, verjetno ne rabim posebej poudarjati, kajne? 🙂


Hvala krasnim prijateljem na tribuni in vsem tistim, ki so končno dojeli, da mora 18 letnik nekaj časa igrat, da dobi izkušnje, ne pa da se mu žvižga in se dere na njega, kot da je 35 letni izkušen igralec in ga »serje« po igrišču.


Ne morem, da ne bi posebno priznanje dala stranskemu sodniku na moji strani. Res, jaz še kaj takega posebnega in edinstvenega res nisem videla. Kaj je ta gospod videl. Res, ne vem če bom to kaj dojela, zato si zasluži nagrado za posebne dosežke te tekme. Tudi pogled Šukiju je res neprecenljiv.


Na tej tekmi ne bom krivila nikogar za remi pred to čudovito publiko, tudi ono, ko ji pred nosom mahaš, da naj kadi tak da ne kadi z njim cela tribuna.


Pogrešala sem gospoda pred menoj. Ni bilo isto, ker ga ni bilo.
Tekma je bila od začetku do konca izjemno zanimiva, težka in za navijača Maribora tudi zelo, zelo živčna.


Če smo realni, pošteni in navijači, kot se spodobi, bomo priznali, da smo si ta remi zaslužili in da verjamem da bomo že naslednjo nedeljo nadaljevali tako kot smo proti Rudarju.


Po tekmi sem preživela še čudovit čas z ekipo Planet TV, ki sta delala prispevek o meni in ga boste jutri lahko videli ob 20h v oddaji Gool na Planet 2. Če boste gledali od začetka, boste nekje v o-ju videli tudi mene. 🙂 Le pogledat boste morali dobro.


Seveda je bil po tekmi tudi čas za čudovite prijatelje, njihove krasne otroke in našega zlatega kapetana, ki ima res največje srca kar jih je.


Rada bi še omenila, da je tokrat prvič kapetanski trak na tekmi nosil naš Luka, ki že dolgo ni več samo mali Zaho.
Preden končam, naj čestitam za izjemno delo na Poljskem našemu Bohiju, vse najlepše pa na češki poti želim našemu krasnemu Mertiju. Naj bodo vajine nove poti obdane z uspeli, čudovitimi zmagami in krasnimi spomini. Vaju spremljamo in vama iz srca želimo samo najlepše in najboljše.


Danes smo na tribuni pogrešali tudi našo krasno družino, ki nam je tako v srcu in na njihov konec zagotovo kmalu spet vrnemo. 🙂


Ne smem pa pozabit na grafiko, ki jo imamo pri napovedovanju igralcih. Po mojem znam o tem govorit vsako tekmo, ker je vrhunska in nekaj najlepšega, kar smo kdaj imeli.


Amir, ti pa čim prej nazaj na igrišče. Danes je na novi čudoviti travi nastala »luknja,« ker te ni bilo na igrišču.
Zadnja stvar tudi danes, kot zmeraj…Vijol’čna kri za vse ljudi. 5.9.2018, od 8.00 do 14.00 pod vzhodno tribuno stadiona Ljudski vrt. Če ne morete prit, pa prosim povejte naprej. Ker je naše delo da pomagamo drugim.


In naj se naša dobrodelnost še enkrat znova pokaže v vsej svoji veličini. Kajti vaša kri lahko reši nekomu življenje in zato vsem krvodajalcem, ki ste že prišli, prihajate in boste prihajali…hvala. Ni dovolj, je pa iz srca in vaša ljubezen in vaša želja po pomoči sočloveku je nekaj največjega kar lahko date ljudem.


Ponosna sem, da ste del te naše vijol’čne zgodbe. Nikoli ne bom znala dovolj dobro napisat kako zelo.
Rada vas ima.


Ona, ki vam jutri maha s Planeta.
MalaMo. :*