Select Page

Blogi o zmagah B ekipe so vedno krajši, čeprav so zmage zmeraj zelo sladke.
Tokrat so igrali z ekipo Šmartno 1928 in jih, pričakovano, premagali.
Tekma ni bila ravno težka za fante, ki so mojstri svojega posla, so pa se nasprotniki resnično trudili, kljub temu, da jim ni bilo lahko.

Začetek.

Na splošno me zmeraj fascinira ta zagnanost vseh nasprotnikov, ta volja, ta želja, ta “ni predaje” in predvsem kako se trudijo za vsako malenkost in kako se jezijo, ko zadeva ne uspe.
Ker smo zelo blizu igrišča, so komentarji, ki si jih dajejo med seboj, zmeraj zelo posrečeni. Predvsem ko si povedo kakšno sočno al pa “nehaj se že metat.”

Sven se pripravlja.

Drugače je treba priznat, da kljub rutinirani zmagi, se vsaka ekipa proti njim postavi z globokim spoštovanjem.

Damjan prvič.

Damjan dvakrat in še Marko iz penala so bili odločilni trenutki za končni rezultat.
Fantje so tekmo pripeljali do konca, a vendarle je treba poudarit, da so v tej B ekipi veliki talenti, zelo mladi fantje, ki kažejo neverjetno energijo, zagnanost, predvsem predanost in se vidi, da veliko delajo, da bi jim uspelo v življenju na nogometni poti.

Drugi polčas.

In ker hvalim redko, tokrat ne morem mimo njega.
Ime mu je Marko Janković.

Po dvojki.

Kljub rosnim letom, kljub mladosti in predvsem kljub temu da je pri nas res kratek čas, kaže velik potencial, energijo, neverjetno borbo na igrišču, vsepovsod ga je polno in predvsem mi je všeč, ker se nikogar ne boji in neizprosno bije boj za vsako žogo kljub udarcem, ki jih prejema. Ob menjavi me je prav razočaralo tistih par ljudi, ki mu niso zaploskali, ker si je fant to nedvomno zaslužil.

Sončni živi zid.

Opažam, da na tekmah b ekipe dosti ploskam sama. 🙂
Krasen sončen dan za fante, ki jim zmeraj rada namenim ta čas, ki jih zmeraj rada pogledam, če se le spravim iz bajte in predvsem za fante, ki jih čaka čudovita prihodnost.

Marko.

Le verjet je treba v sanje in predvsem garat in si želet.
Vse bo ob svojem času, Prvaki.

V akciji.

Se vidimo jutri v moji lepi dolenjski vasi.
Rada vas ima.

Končni rezultat.

MalaMo. :*