Select Page
Takšnih tekem, kot je bila ta danes, je res malo.
kapetana: Marcos in David.
 Rezultat 6:0 je mogoče samo senca tega, kaj se je tega deževnega večera zgodilo na igrišču. Dalibor, Agim, Mitja, Marcos dvakrat in Robert so sicer tisti, ki so se vpisali med strelce, je pa bilo toliko vseh možnih priložnostih, “štang” in vsega ostalega, da bi lahko novinarji o tej tekmi priložnostih naših nogometašev pisali en lep čas in ne bi v nobeni obliki pretiravali.
Maribor-Nafta 6:0.
 Sama minus te tekme pripisujem premalemu številu ljudi in temu, da ni igral Dejan. Trajkovski, da ne bo pomote. Menim, da je fant daleč največji mariborski talent. A to je samo moje mnenje in razočaranje po tekmi, da fant vendarle ni igral ostaja veliko.
Danes je tudi hkrati, kljub vsem radostim dneva, en žalosten dan. Danes je namreč prva tekma, ko ga ni bilo z nami na tribuni. 
Tribute to Samo…
 Samotu smo se poklonili na svoj način in pogrešan je tam, kjer je imel svoj letni sedež. Svečko so zagorele njemu v spomin in upam, da je danes gledal tekmo nekje z nami in da se je jezil na Vilerja, kot smo se mi. 
po tekmi/foto: Renato S.
 Deževen večer je naredil svoje, tako da smo se pošteno ohladili tudi mi, vendar saj smo vsega navajeni. Tudi ta tekma ni bila nobena izjema. 
Pred tekmo smo se ognili dežju, tako da sem se malo sprehodila tudi do prodajnih artiklov, nabavila majčke za prijatelje in poklepetala. In našla še tri prav prijazne medvedke. Če želite kakšnega, v bajti vijolčne barve jih tudi prodajajo.
Medi medvedki Jr.
Fajn je, da omenim še naše lendavske prijatelje.
lendavčani.
Ne, da so z  baklami noreli med tekmo. Še med polčasom so navijali. In še več. Pri 5:0 so se drli, da ni predaje. Zmagali so sicer takrat, ko so se šli četico po njihovem sektorju. Ne doživiš tega vsaki dan.
naša četica koraka…
In seveda, drage moje Viole, poklon za navijanje…čeprav si srčno želim, da vas bo in nas tudi, na naslednji tekmi malo več kot danes. Kot se za prvake spodobi. A mi bomo tak zagotovo tam. Kam pa naj gremo drugam, kot domov…
eni in edini.
In glede na to, kako nesmiselno smiseln je danes ta moj blog od tekmi, moram omenit še vsaj dve stvari. 
Prva je nagradna igra v nalivu med polčasoma. Jajčke je zmagovalec prenesel in odnesel, dobil 200 litrov pijače, ki ni voda…
reporter milan, tekmovalec za naj batino in medicinski sestri.
In ja, tudi na tej tekmi je moralo nekaj za par sekund odpovedat. Tokrat je imel tiskarskega kar monitor. 
Marko in…tema.

Za konec še Volašev gol iz druge minute…

Mirno noč, vijolčni bojevniki in navijači…pa po pameti, če se to sploh še da…:)