Select Page
Moja najljubša tekme naših prijateljev iz Lendave sega v leto 2010, 14. avgust je bil…
Jaz pa na Zahodu. Ni za verjet, a točno to se je zgodilo. Glede na to, da sem bila ponosna lastnica karte na mojem C sektorju, je bilo za vse to manjše presenečenje.
začetna enajsterica.
Vendar to je bila posebna tekma. Na tej tekmi sem bila novinarka Večera in za moj prvi pravi prispevek, priznam, sem se odrezala sicer šlampasto, vendar sem na ta prispevek izredno ponosna.
Palermo?
Zmagali smo sicer z lahkoto s tremi goli kapetana Tavaresa. Na zahodu je bilo pestro kot zmeraj.
Žal nisem mogla držat v rokah mikrofona in fotoaparata, zato žal nimam fotografije kako je dajal kapetan izjavo skupaj s svojim sinom, ki je v rokah držal fotografijo Dalibora Volaša.
Ko sem iskala fotke iz te tekme, nisem mogla mimo te. Glede na to, da smo bili včeraj še v Gorici, boste številni vedeli kaj ta fotografija pomeni…
Vito in Dejan.
In še ena iz tiskovne koference. Klima je delala na puno, g. Elvič pa se je ponudil, da bo rešil zadevo. In uspelo mu je. 
novinarska.
Res je bila to za mene zelo prijetna izkušnja, zakaj se v prvi vrsti zahvaljujem Gregorju in Simonu. Številni vedo, da je bila moja večna želja, da bi bila novinarka. Mogoče prav zaradi tega tako rada delam facebook stran Nk Maribor. Ker ga delam iz ljubezni do najboljšega kluba na svetu. In ne, ni mi mar, kaj si misli kdo drug…
Še moj prispevek za vse, ki ga niste videli:

Morda pa še kdaj…nikoli se ne ve. 🙂