Select Page
Pravzaprav po takšnem večeru težko najdem prave besede. Verjetno, ker sem vedno malo skeptična kaj bo, vseeno dovolj pazljiva, da ne napovem česa preveč…in na koncu sem srečna, da je bila moja želja tako velika, da se je uresničila…
Pregled je bil pestra zadeva. Kljub akreditaciji in garanciji, da si jaz kot to ne morem privoščit ravno bakel, sem morala razširit še noge. Na koncu mi je bilo že smešno. Vedno isto, pa me obravnavajo, kot da sem z marsa. Ne, več tekem sem videla, kot oni kdaj. Tisti labirint do “žaklanja” pa je tudi trajal…še dobro, da smo šli noter med prvimi.
Naj napis na panoju pove ve, kaj mi že dolgo vemo…
Kaj pa napis?
Pred tekmo smo podebatirale s specialci. Treba jih je bilo pohvalit. Nismo imeli težav. Pa tudi kakšnega simpatičnega so vmes imeli. Ne morem si pomagat, sem pač ženska. Sem pa si dobro ogledala “štenge.”
Gre še bolj ozko?
Tekmo smo si ogledali blizu ograje, ki je delil sektorje. Ker so imeli spet “finte” in niso vedeli kje bi kdo sedel. Pozdravit me je prišla tudi moja draga Ines. Nastalo je tole.
Tekma je bila čist fajn. A hudič, kaj tam na vzhodu bi mogli nabutat Martina, da bi jih odstranili? Baje so jih. Samo v njega so zmetali vse kaj so videli in imeli pri rokah. No, pa ni bil edini. Na igrišču ni bilo videt konca prekrškov. Še dobro da kamere niso ujele kako je golman Olimpije kloftal Nejca. A žarišče je bilo vedno zelo blizu. Kot tu.
Vojna vročih glav.
Potem pa so nas morali mirit še igralci. In prišla sta Uroš in Aleš. Tekma je bila namreč v 61. minuti prekinjena. Pa dobro, kaj vam je jasno, da se golmanu Maribora ne meče petard v glavo?
Uroš in Kapetan.
A ker je bil tudi konec dober, vse dobro, je kljub enajstmetrovki žabcev, veljalo tisto, kar sta zadela veličastno Etien in Goran. Vendar zmagali so danes čisto vsi!
In če bi kdo rad vedel kako nas varujejo v Ljubljani….to je samo tak en mali ščepec tega, kar smo imeli za varnost.
In ker je bil to res poseben večer, ostaja le še NAJLEPŠA HVALA najboljši publiki na svetu! Prvi smo, draga Slovenija, če vam je prav ali ne.
Danes grem spat kot ponosna navijačica Maribora.
In še to…če želite dres..na uradno stran Nk Maribor na Facebooku…enega podelimo ob številki 30.000 članov. Pa vi, ste že izbrali svojega najljubšega? 🙂
Lahko noč, vijolčni bojevniki! Ponosni smo na vas!