Select Page

Hvaležnost. Brez hvaležnosti me ni. Hvaležnost je trenutek, ko se zavem kaj vse imam in do kod sem prišla po svoji dolgi in trnovi poti. Hvaležna sem vsak dan znova, ker lahko živim kljub vsem bitkam, ki so z menoj kot tiha prtljaga, ki skrbi, da so včasih kolena težja in možgani z vzdihi »preveč je.«

Prihod na zelenico.

Zato hvaležno ploskam za čudovit večer v Ljudskem vrtu. Ne zaradi vsega, kar nismo razumeli, ampak zaradi smeha, dobre volje, fantastične komentarje in predvsem za to, ker smo bili skupaj.

Bistvo je v gestah.

Hvaležna sem družini Šafarič, da sem suha prišla na tekmo in hvala Anita, ker si prišla, čeprav sem vedela, da bo težko.

Pogled proti zahodu.

Hvala vsem prijateljem, ki sem vas srečala na poti.

Skupinska fotografija.

Enih nisem videla že tako dolgo, da so otroci zrasli do višav. Hvala vsem, ki ste nekje ali pridete od nekje, ker veste, kje je moj sedež. Vedno srečna in hvaležna, da smo skupaj.

Kapetana.

Na tekmi, kjer smo preprosto vedeli. Da bo obema ranjenima levoma res težko, a da se da. Seveda verjamemo. Mi vedno verjamemo. Ni nas dosti bilo ob tako čudni uri ob tako čudnem vremenu in to na dan pred delovnim dnevom.

Po prvem avtogolu.

Res si niso mogli najt bolj primernega termina za 34. krog državnega nogometnega prvenstva.

In ja, še po drugem avtogolu.

Verjetno pa vseeno moram priznat, da se je zgodilo, kar ne pomnim, da bi kdaj v živo videla v Ljudskem vrtu. Eden. In potem še drugi. Avtogol. V Ljudskem vrtu. Je verjetno trenutek pravi, da rečem hvala Kai in Morris.

Najbolj mirni v našem domu tudi niso razumeli določenih odločitev.

Neke vijol’čne krvi pa je očitno le ostalo v genih nekaterih naslednikov. Pa tudi če ne, hvala in ne bomo se branili, če še kdaj.

Žan se je šel borit za Marina.

In hvala Žan. Hvala ekipa. Da ste se zbrali. In še tretjega dali. In za mejnik, ki smo ga res pogrešali. 20. gol v sezoni. Kaki dosežek za tako mlado nogometno dušo s talentom, ki sije sredi te države v vsem svojem sijaju.

Potem je prišel še Miki.

Za talent, ki smo ga še predzadnjič gledali pred domačo publiko. Ker tak talent pač mora videti svet. In mi si sebično ne moremo želeti, da bi ostal.

Ta pogled. Kot da bi mene gledal. 🙂

Ker ko si tako dober, ko imaš tak občutek za žogo, ko se ti tako odpre širjava znanja, je čas, da odpreš krila in odletiš. Ker te imamo radi, ti želimo najboljše na tem svetu.

Zdravniška služba je imela veliko dela.

Iz srca.

Dež ni prinesel megle.

Kot želimo najboljše vsem. Ker smo videli res ogromno borbe, želje in ljubezni v tem dežju, ki kar ni nehal. Pa Menno, bilo je to res dobro. Reees dobro. Pogumno naprej in pazi nase. Ta glava včeraj je zabolela tudi mene.

Ko so priznali tretjega.

Kot je zabolelo še marsikaj, saj človek se ne more sprijazniti z dvojnimi merili in predvsem da se kartonira vedno znova in znova resnica. Pa kak se te ne bi človek bunil, če se brez kartona in kakršnekoli kazni ali prekinitve igra po tem, ko se faulira našega igralca in se začnejo borit še najbolj mirni igralci. Namesto, da bi se priznala napaka, se pa nekdo počuti ogroženega in napiše karton. Ne razumem jaz tega pa je kak je.

Marinov pogled.

A mimo je. Zmagali smo. Fajn smo se imeli. Tudi s tisto marelo po tekmi. In varno potjo domov. Hvala, Primož.

In Žanova sreča.

Prijetna tekma z zavesami, ki nam bi jih zavidali najboljši šiviljski mojstri.

Menno je dobil žogo v glavo.

Srečanje, ki vedno znova prinese lepe spomine.

Končni rezultat.

Ko zadnja zapuščam svoj sektor meni tako ljube vzhodne tribune stadiona Ljudski vrt.

Med trenerji prve lige nedvomno največji gospod. Spoštovanje.

Kako lep si, dom prvakov. Kraj, ker je sreča doma. In nič ne boli.

Pozdrav Violam.

Lep večer je bil in prihajajo še lepši časi.

Nasmehi v dežju.

Čez par ur pa na posebni derbi. Mladi igrajo z zelenimi v Rogozi. Pridite. Zagotovo bo fajn.

Moj sektor. Moje čudovite tribune.

Z ljubeznijo.
Podpisana.
MalaMo. :*