Select Page

Kako minljivi smo. Kako mine čas. Kako se vse spreminja. Kako smo še v sredo igrali zadnji krog predolge sezone, jutri s prvim treningom začenjamo nov začetek, novo sezono.

Minula sezona ni minila kot bi trenil in nismo sredi maja dvignila pokala, ampak smo bolj proti koncu julija prepustili Celjanom.
Evropa ti boš naša vsa se bomo drli v prihodnjih dneh. Kako, pod kakšnimi pogoji, bomo videli.

Lahko rečem, da je bila ta sezona res zanimiva, zelo zahtevna, polna učenja, vzponov, padcev. Vsi smo lovili sanje, zdravje, nasmehe, brisali si solze in odkrivali nove svetove.
Sezona ni bila tiste vrste, ki se je bomo spominjali po izjemnosti, ampak bili zanjo hvaležni. Da se je na koncu vendarle končala tako kot se je pač morala.

Jeza in žalost počasi odhajata, prihaja novo upanje, nova sreča, nove želje, novi plani, nov smeh, novi aplavzi in čudovite zgodbe.

Kako bo potekala nova sezona ni v naših dlaneh, a verjamem, da bomo vsi strpno, zagnano in predvsem optimizma polni hodili po poti novih uspehov, novih idej, novih obrazov in starih objemov.

O minuli sezoni bom v zadnjem blogu sezone rekla le še to, da sem hvaležna. Za vse kar mi je bilo dano, za vse kar sem lahko videla, za vse kar sem lahko doživela. Hvaležna sem za vse minute, za vse trenutke, za vsak korak. Hvaležna, da sem bila lahko zraven, da sem imela ta neverjeten privilegij videti tekme o katerih sem vso pomlad lahko samo le sanjala.

Danes je torek, drugi dan po dopustu in drugi dan, ko sem znova hodila po svojih kratkih poteh, da me na vrhu zmeraj čaka pogled nanj. Od prvega aprila do danes sem vanj s teh hribčkov gledala 399 krat.

Danes, ko sedim tukaj pred računalnikom in tipkam te misli o tem kako super ekipo imamo, krasne fante, vodstvo, vse ljudi, ki garajo od jutra do večera za krasne vijol’čne zgodbe, se zavedam, da imam privilegij, da sem del ene zgodovinske in krasne vijol’čne zgodbe.

Za romane, za krasne scenarije o tem kako je življenje tako zelo lepo, skromno, preprosto in magično. Če imaš srce bojevnika in kri, ki po žilah teče vijol’čno.

In ko sem že pri krvi, naj ta blog končam z vabilom. Letošnja Vijol’čna kri za vse ljudi z letnico 2020 in njeno deveto izdajo, se bo letos zgodila tako, kot se ni še nikoli. Zgodila se bo dva dni zapored. Na stadionu Ljudski vrt boste kri lahko darovali 2. in 3. septembra 2020 med 7.30 in 14.00. Obvezno bo predhodno naročanje po telefonu največ deset dni pred akcijo na telefonski številki 02/321-22-71 ali 041/320-796. Iskreno dobrodošli, bodite zdravi, bodite srečni in predvsem…pazite nase in na tiste, ki jih imate radi.

Ponosna sem, ker sem v teh dneh premagala višine in ujela pogled na morje s kraja, ki sem ga 11 let opazovala in verjela, da ga bom obiskala, ko bom dovolj pogumna in vztrajna.

Pogum, vztrajnost in veliko ljubezni vam voščim ob koncu.
Se vidimo.

Rada vas ima.
Ponosna organizatorka.
MalaMo. :*