Select Page

Včeraj na obisku na Gorenjskem, danes je le-ta prišla k nam.
Dolgo sem se veselila tega dogodka.


Nekaj dni nazaj sem hitela mimo Zavarovalnice Triglav in korak se je v hipu ustavil, ko sem videla plakat, da prihajajo na obisk trije bratje Prevc. Doma sem vsem navdušeno povedala, da tega zagotovo ne bom zamudila.


In nisem. Čeprav imam za seboj naporen dan, vreme je bilo videt vse prej ko prijetno, toča napovedana za državo, jaz pa v park rinem.
Še nikoli me ni ustavil ne dež, ne toča pa ne sneg, pa me tudi tokrat niso.


Ustavila sem se pri skakalnici za najmlajše (kako krasna ideje je to pove podatek, da bi po mojem vsi gor rinili, če bi le lahko). Ker ni bilo definirano kje bodo začeli pot, sem šla do odra in potem razmišljala kaj naj.


V nekem trenutku sem rekla da nimam kaj zgubit, če jih ulovim tam. Pa sem čakala. Pri skakalnici.
Ravno prklam po telefonu ko jih zagledam. Spoštujem jih in malo sem bila presenečena. Saj niti sama ne vem zakaj. Opazovali so mlade skakalce na skakalnici, jaz pa sem vse tri ujela za fotografijo. Eden od njih me je naučil še katera od nastavitev telefona ni bila ok. No, zdaj vem. ?


Vesela sem se počasi odpravila za njimi, oni na oder, jaz pa med publiko.
Seveda se najdejo steklarji, ki bi snemali s telefoni direkt kje jim ni mesto, ampak na mojo srečo sem lahko pridno premikala stol.


Ko se je pogovor končno dodobra začel, se je tak vlilo, kot da je celi dan čakalo na to, da dobi vreme svojih pet minut slave.
G. Skuhala pa je obljubil, da gremo vsi na oder, če se slučajno vsipa.
Tak smo vsi hiteli nazaj. Ta mladi in mi mladi po srcu in prihiteli na oder.


Ki nas je na srečo vse zdržal.
Poslušali smo intervju, ki je bil zelo preprost, krasen in sproščen. Fantje so bili skromno, malo nagajivi in zelo prijetni.
Počakala sem še na avtogram kartico, odšla nazaj do »tribune,« dežja pa takrat skorajda ni bilo več.


Rada bi se zahvalila zavarovalnici za tokrat krasno narejen dogodek. Da smo res vsi imeli prijetno izkušnjo, krasno druženje in da smo od blizu spoznali te skakalne kralje, ki so pokazali, da so kljub svojim izrednim uspehom, ostali preprosti in predvsem dostopni za vse.


Upam, da bo še veliko škatel polnih medalj in pokalov, da bodo uživali v družbi tistih, ki jih imajo najraje, da bodo uživali nedelje tako kot si najbolj sami želijo, predvsem pa jim želim, da bi ostali tako povezani, nasmejani in da bi jim še leta uspevalo na skakalnicah in letalnicah.


Bila je krasna ura, za katero je bilo vredno počakati in dočakati.
Kako krasne zgodbe prinašajo naši športniki in kako velika srca imajo.


Naj se njihove srečne zgodbe nikoli ne končajo.
Bilo je res lepo.


Rada vas ima.
Zelo hvaležna.
MalaMo. :*