Select Page

Pišemo 5.5.2018. Sobota je in za nami je tekma 31. kroga.
Pred nami je še 5 krogov.


In v Ljudskem vrtu je padla 5-ka.


Danes se je ogromno stvari vrtelo okoli petke.


Gosti iz Ankarana so danes garali, vendar brez vidnega uspeha.


Saša, ki se je vrnil po rdečem kartonu, Kapetan dvakrat, Dinotova mojstrovina in Luka so danes odločili tekmo, ki je presenetljivo potekala v sončnem in prijetnem vremenu, z lepim obiskom.


Tudi častni gol so dali, kar pa je bilo tudi vse kar jim je uspelo.


Tekma je bila gledljiva, zanimiva, zabavna in predvsem izjemno prijateljska.


Današnja tekma je ena najlepših v tej sezoni. Po dolgem času smo bili skupaj prijatelji, ki se že res dolgo nismo videli na stadionu.


Na svojo obletnico poroke je k nama prišla navijat Polona, na družinski sektor pa je tokrat pohitela Katja.


Kljub napovedim, da se zna zgodit slabo vreme, smo se prijatelji po tekmi vendarle našli na severu v toplem vremenu, kjer so se uresničevale želje. Številne navijače tako danes doma bogatijo avtogrami in fotografije naših nogometašev.


Želja pa se je po dolgem času uresničila tudi Lejli. In uspeli ji je kar sami. Danes je prejela avtogram in še krasno fotografijo z našim Lukejem. Ona je bila v šoku, mi pa smo jo še kako zelo dobro razumeli.


Ko smo pospremili praktično vse, smo malo posedeli, potem pa ugotovili, da bi bilo fajn, če bi šli še na sladoled. Stari prijatelji še z novimi, ki jim izrekamo vijol’čno dobrodošlico, smo tako preživeli prečudovit tretji polčas, ki je bil res balzam za dušo.
Darilo sveta so prijatelji. Vijol’čni prijatelji pa so prijatelji za življenje.


Pet golov na zanimivi tekmi, kjer se vidi kaj pomeni srčnost in predanost, kjer še vedno ne razumem zakaj eni ne razumejo, da morda podaja pomeni gol in tekma, kjer se je pokazalo da se včasih kaj pokaže samo od sebe, brez da bi za to morali kaj narediti.


Še vedno se mi zdijo otroci naši najbolj iskreni in predani navijači. S kokicami v ustih, morda samo ko zagledajo po tekmi Tavaresa in kričijo njegovo ime kot nekoč dekline na koncertih Take that, ali pa ko vidiš kako srečni vrtijo vijol’čno zastavo.
Vijol’čna zgodba je posebna, ker se otroci z njo rodijo. Če pride kasneje, jo spoštujejo in cenijo.


Čeprav so tekme bolj zgodaj, je to vseeno fajn, saj otroci uživajo na tekmah in preživljajo čas s svojimi nogometni idoli. Lepo je na tribuni videt Vršiče, Tavarese, ali pa katerega od starejše garde.


Upam da bodo tudi starši »Messijev« ugotovili, da je Tavares na dresu vreden več. Ljudski vrt nosi vijol’čne barve in v celotni zgodbi se vidi kako predana je pravljica.


Pet krogov imamo še do konca. Domžale in Krško zunaj, Olimpija doma čez 14 dni (nič prej!!!) in karte so že v prodaji, ter še Celje zunaj in Gorica doma.


Računica je samo ena in v njo verjamemo.
Še vedno sem prepričana, da se bo tekma odločala v sredo v Domžalah. Upam, da se mi bo uresničila želja in bom tekmo lahko videla v živo.


Do takrat pa…ne nehajte sanjati in verjemite, da 27.5. skupaj dvignemo pokal.
In ne pozabite. Čez točno 4 mesece, 5.9.2018 se vidimo pod vzhodno tribuno stadiona Ljudski vrt. Vijol’čna kri za vse ljudi. Sedmič darujemo kri!!! Noro bo in verjamem, da boste zbrali pogum tudi tisti, ki ga še do sedaj niste.


Imejte se lepo.
Ona, ki že odšteva do krvodajalske akcije.
Rada vas ima.
MalaMo. :*